Рууни и Бербатов донесоха победата на Юнайтед срещу \"тигрите\"

19:54
Рууни и Бербатов донесоха победата на Юнайтед срещу \"тигрите\"
Отборът на Манчестър Юнайтед победи с 3:1 при гостуването си на Хъл Сити в среща от 19-и кръг в английската Висша лига. Попаденията за "червените дяволи" бяха дело на Уейн Рууни, автогол на Доусън и Димитър Бербатов, а за домакините почетен гол реализира Крайг Фейгън от дузпа.

Съставът на сър Алекс Фъргюсън създаде няколко доста добри възможности пред Боаз Майхил през първите 45 минути. Първо Райън Гигс стреля много опасно от пряк свободен удар, но топката мина в страни от гредата на вратата на домакините. По-добрата игра на гостите продължи и Димитър Бербатов получи удобно положение да открие резултата. Митко бе изведен от Майкъл Карик, пребори се с Рикардо Гарднър, но загуби равновесие и отправи неточен удар покрай гредата. Домакините също поглеждаха към вратата на Томас Кушчак, а най-доброто положение за гол се откри пред Сей Олофинджана. Дефанзивният полузащитник на домакините се възползва от колебание в защитата на Юнайтед и стреля към вратата, след като беше оставен непокрит на точката на дузпата, но Кушчак отрази удара. От състава на Хъл имаха и претенции за дузпа, след като Уес Браун повали в наказателното поле нахлуващия Ричард Гарсия, но главният рефер прецени, че бранителят е играл с топката преди да атакува нападателя. Крилото Стивън Хънт също остави своя отпечатък за първото полувреме след като стреля по посока на Кушчак, но топката премина покрай лявата греда. В даденото от рефера продължение на първата част Дарън Флетчър центрира от дясното крило, Райън Гигс отклони технично топката към Уейн Рууни, който от два метра преодоля Боаз Майхил.

През втората част играта на домакините получи импулс, като главен виновник за това бе Уейн Рууни. Нападателят върна по изключително глупав начин една топка към Томас Кушчак, която бе овладяна от Ричард Гарсия. Нападателят на Хъл се възползва от неподготвената защита на Юнайтед и центрира кълбото към Жози Алтидор, който бе изблъскан от Рафаел Да Силва и главният арбитър Алън Уайли отсъди дузпа. Крейг Фейгън изпълни точно наказателния удар пращайки Кушчак в обратния ъгъл и изравни резултата. Добрата игра на домакините продължи, но те не успяваха да стигнат до нови чисти голови положения. В 73-а минута обаче, защитата на домакините бе хваната неподготвена. Чудесна контраатата на Манчестър Юнайтед намери Уейн Рууни по дясното крило. Играчът овладя топката и навлезе мощно, пускайки пас успореден на голлинията, който целеше да намери влезлият като резерва Парк Джи Сунг. Бранителят Доусън връхлетя върху топката и я прати в собствената си мрежа за 1:2. Третото попадение за "червените дяволи" падна само 8 минути по-късно, а в него отново участие взе най-силния играч на терена Уейн Рууни. Нападателят на Юнайтед пусна страхотен пас към Димитър Бербатов, с който елиминира цялата защита на гостите, а за българския нападател остана да прати топката в мрежата на Боаз Майхил на празна врата.


Хъл Сити - Манчестър Юнайтед - 1:3
0:1 - Рууни - 45+1 мин
1:1 - Фейгън - 60 мин
1:2 - Доусън - 73 мин, автогол
1:3 - Бербатов - 82 мин

Съставите на двата отбора:
Хъл Сити: Майхил, Доусън, Гарднър, Менди, Заяте, Боатенг, Хънт, Олофинджана, Фейгън, Ричард Гарсия, Алтидор

Манчестър Юнайтед: Кушчак, Евра, Браун, Видич, Рафаел Да Силва, Гигс, Карик, Флетчър Валенсия, Бербатов, Рууни

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dronaldo
30.12.2009 13:45

тоя нашия бербо фкара на празна врата

siinan
28.12.2009 11:43

според мен унитед победи напално заслужено а тези които казват 4е садиите потпират унитед жестоко гре6ат все пак ура за 4ервените дяволи *smile* *wink* *devil* *beer*

ferdi_95
28.12.2009 10:30

Такео тези хора, които критикуват тима, го правят постоянно и всеки път съдията им е виновен. ВСЕКИ ПЪТ ВЪВ ВСЯКА СТАТИЯ> това ги прави хейтъри. Разбирам да кажа: неска не играха хубаво имаше малко грешки от страна на защитата и резултата е пълен провал. Това е нормална критика. *thumb_up*

ferdi_95
28.12.2009 10:26

Обръщам се към хейтърите. Ако си имате любим отбор, вървете им търкайте репутацията с вашите прости изказвания. Когато ние се намесим и пишем нещо за вашия отбор тогава си отваряйте големите "джуки", да не казвам от какво са станали големи *joking* . До сега не съм виждал фен на Юмайтед да плюе още от първия път загуба на Ливърпуул или някой друг. Всички започват като кажете: ДА ама съдията поне не ни подпираше. Чули от някой хлапе: ха той съдията имм даде дуспа - и вече всички идиоти след него. Юнайтед нямат толкова пари като българските отбори да си купуват съдийството(цялото)...или поне то не е толкова продажно в Англия. Вижте примера с наказанията на Фъргюсъм. Кой съдия ще се хване да ги подпира кат той им пълни задниците с обиди колко са зле или нещо такова. СПРЕТЕ!!! И аз мога да се върна в историята за Челси и Ливърпуул колко са били чисти тогава.
*angry*

Takeo
28.12.2009 00:41

И как реши,че всички са срещу вас. Двама паляка се обадили и наговорили някакви простотии и вие им се връзвате. Че не се обичаме двата отбора е ясно, ама защо реши,че са фенове на Ливърпул всичките дето ви сипват. Има няколко доста сериозни фена на отбора в тоя сайт и нито един не съм видял да ви храни.

Jurka5
28.12.2009 00:23

Ако може някой да се обоснове,че съдията ни е подкрепил!Дайте аргументи да видиме дали е така,но то си е логично,от тезе,които се обадиха всички са фенове на Пул и нанякъде трябва да избиват комплекси,понеже техният отбор е в борбата за титлата *lol* *lol*

zerocgti
27.12.2009 23:48

W. Rooney е ВЕЛИК! 4 гола и във всичките е намесен той *smile*

manunited666
27.12.2009 23:19

Ето го и този олигофрен.А се чудех къде се губи ?! И хоп коментар за съдията ... нещо много типично ,без да имат никакъв повод пак намесват съдията.

CEC0_vg
27.12.2009 23:12

Щом новак ви надигра и само съдията и късмета ви помогна да не ви вкарат поне 3 гола.

Takeo
27.12.2009 23:04

Айде успокойте се, не се надъхвайте толкова. Юнайтед спечели закономерно с оглед на класата, която притежава, а не на играта си в този мач. Хъл бяха по-добрия отбор през първата част, но се си вкараха положенията. За отбор като тях срещу такъв силен тим при 2-3 подобни положения задължително трябва да вкараш поне 1, ако искаш да вземеш нещо от мача. И borjo това,че отделни хора критикуват тима, който харесваш не ги прави автоматично хейтъри не мислиш ли? Дузпата не се наемам да я коментирам, защото не може да се каже в тази ситуация със пълна сигурност има ли или не. Такива положения се ТЪЛКУВАТ от съдията в зависимост от много неща. Но не казваш нищо за неотсъдената дузпа за Хъл през първото полувреме обаче. Нещо ми намирисва на необективност а..

neveragain
27.12.2009 23:02

наистина се убедих,че юнайтед са много късметлийски отбор,но тази година няма да могат да спечелят титлата,защото не са достатъчно класни.имат опита,но роналдо остажи голяма дупка в манчестър и никой няма да може да го замени,просто защото той е най-добрият.хъл не са мерило за юнайтед и въпреки това те вкараха гол,не им отсъдиха дузпа през първото полувреме,създадоха някои много добри положения.

crissttiano
27.12.2009 22:36

borjo чети коментари назаде *smile* има все още ненормалници които казват че съдията бута Юнайтед днес *angry* единият който се сещам е Lollipop той е единия ненормалник другите не се сещам *lol*

borjo
27.12.2009 22:12

първо : браво за победата на United. второ нямаше никаква дузпа .. трето : защо няма коментари как UNITED са спечелили незаслужено ? защо никой не написа че садията им е помогнал ? айде бе хейтърчета каде сте ? айде честита победа на UNITED и на всички фенове *evil* *beer*

Notlike
27.12.2009 21:30

Наистина много кофти се получи. Юнайтед показа класа, затова Хъл не могат да излязат от дъното. Смело мога да твърдя, че те дори играха по-добре, но просто няма как да си реализират положенията и логично, като не вкараш - ще ти вкарат.

me4a123
27.12.2009 21:18

Този път ми хареса състава и смените които направи САФ. Явно мач от голямо значение и си е така. Руни вкара после предизвика дуспата, после се поправи сякаш е сам на терена баси. Велик отбор. За хаплювците, които плюят Ман Юн и нашето момче само ще кажа: Намерете си друго занимание явно футболът не Ви допада.

holliwood
27.12.2009 20:51

пак съдиите ли са ви проблем *angry* разберете го най-сетне че юнайтед е много велик отбор и в днешно време играе много силно *beer* нз що ми се струва така но като гледам другите мачове включително и Челси не ми харесва щото не атакуват постоянно а,като гледам Юнайтед постоянно ми спират дъха *angry* затова харесвам играта на Юнайтед защото атакуват постоянно и агресивно

manunited666
27.12.2009 20:49

Ахахаха сега видях чак гола на Хъл ахаххаа егати дузпата.Прави сте отвсякъде , че рефера е помагал на Юнайтед хахаха *lol*

manunited666
27.12.2009 20:46

Боже боже , пак били помагали на Юнайтед.ДА имаше дузпа за Сити ама ситуацията беше такава , че на нас зрителите даже ни трябваха 4-5 повторения за да разбереме а съдията решава на секундата.А съдията се заблуди защото топката смени посоката на движение в момента на съприкосновението на защитника с Уес Браун.Такаче е абсурдно да се говори , че съдията е помагал на Юнайтед.Пък нали ако им помагаше нямаше да им даде дузпа после на Хъл , тва не го ли зацепвате ? Или вие и при спорен тъч вече ще си говорите за съдийски аванти ? Смешни сте просто.

Cris_7
27.12.2009 20:26

Йееее браво на Ман Ютд *thumb_up* Невероятен Рууни *thumb_up* *beer*

Madoto_1
27.12.2009 20:19

Само да кажа на смешниците който спорят с мен *smile* аз съм от Арсенал , а вие не пискайте за Челси и 2 мача в който съдията им е помогнал , погледнете от 2007 как на смешния ви отбор му се помага всеки мач или поне 1 от всеки 2 мача !!!

ferdi_95
27.12.2009 20:10

Съдията свири нелепо в онази ситуация, където трябва да има дузпа за Хълл, но всеки да е трябва да вземе решение в близките 1-2 секунди. Който е гледал мача по диема ще си спомни, че ни трябваха 2-3 повторения в близък кадър, че да забележим фаула, пък какво остава за рефера? *sick* Стига с тези глупости за рамена - отсъдиха ли абсурдна дъзпа после за Хъл? Нямаще ръка на Рафаел, а единствено бутане от страна на нападателя. Бербо хубаво си запълни сушата малко, но спрете с тези отсъждания. Забележете, че имаше само 1 картон в срещата и то за играч на гостите. Защо всички "хейтъри" не си пуснат конзолките и там да си играят играта, защото вие във футбола знаете само термините: Фаул,дуспа,задържане,подпиране от съдии и прочие. Я се научете малко да уважавате всички отбори. Ако гледате Шампионска лига има един панел на който пише с големи букви RESPECT!!!!! *thumb_up* Браво на "Дяволите" за победата и на всички печеливши от този кръг *beer*

crissttiano
27.12.2009 20:09

man_utd_fan обърках се *joking* имах предвид Помпи *wink*

top4o_1994
27.12.2009 20:05

сичките голове бяха много лесни, дуспата беше най-трудната за изпълнение спрямо другите голове *joking*

man_utd_fan
27.12.2009 20:04

crissttiano, Челси паднаха от Уигън *lol* Иначе 3:1 си е... 3:1, не 0:0 *beer*

angel_hi
27.12.2009 20:01

От ТОП 4 сама Челси не победи,браво на Арсенал и манчо борбата ще бъде жестока и се надявам Арсенал да вдигне трофея въпреки че Перси и фабрегас са контузени неискам винаги Манчо да е 1 не е интересно.

crissttiano
27.12.2009 19:56

Madoto_1 педи меди чуй ме сега : вчера отмениха чист гол на Бирмингам , срешу Уест Хям ви дадоха измислена дузпа , срещу Уигън пак със дузпа победихте *smile* ама хич не ви бутат бе *lol* САМО ЮНАЙТЕД ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА ВСИЧКИ ТЕХНИ ФЕНОВЕ *thumb_up*

DangerZone
27.12.2009 19:56

Айде 1-3 прецакаха ми точния бяс го сложил 0-3

Traxes
27.12.2009 19:56

madoto май последните 2 мача на Челси не си ги гледал как добутаха до 1та точка - срещу Уест хям никаква дуспа , а вчера отмениха чист гол на противника ( не помня кои бяха..) *thumb_down*

Madoto_1
27.12.2009 19:42

bulgarianv циганче мазно... кога по точно си видял Арсенал да бъде подпиран повече от Gaychester ? Или дори Челси ? Ае стига си писала глупости радвай се на смешната и ТРУДНА победа на смешния ти отбор и тва е !!!

bulgarianv
27.12.2009 19:22

Гинеколог май не разбираш ти като гледам какъв си малумник .. Къде беше дуспата бе тъпанар ьаьа *lol*

DuFkaTa
27.12.2009 19:21

Ето за пореден път съдийте ни режат *angry* нямам думи *evil* *angry* *sick*

Ginekologa
27.12.2009 19:14

ти газ лиси пил ве съдията даде засада която си я имаше стой си на газа като не разбираш

gol40
27.12.2009 19:12

еееее тоя съдия уе, ако беше свирил дузпата, която очевидно я имаше, нещата нямаше да стоят така, ама така е, всички знаем, че МАНЮ са най - подпирания отбор от страна на съдийте. *angry*

abito
27.12.2009 19:12

Alan Wiley най-големия фен на Ману пак прави всичко възможно за да бият

cheman
27.12.2009 19:09

Ginekologa а я кажи за челси вчера , чист гол им отмениха на Бирмингам *stop* Що не кажеш нещо по въпроса мизерник *evil*

bulgarianv
27.12.2009 19:09

хаха трай ?! Аз трая бе лешш. Ти незнаеш какво пишеш бе дечко .. Само ми кажи от кой отбор си ?! ьхаххьа *erm*

bulgarianv
27.12.2009 19:03

Тихо бе мизерник .. Рамо .. Виж на другите отбори колко рамена им удариха .. Не те знам от челсето ли си от франсенал ли си или от люзърпулл ли си не те знам ама земи млкни. Като си толко комплексиран недей да го показваш моляте .. *lol*

Lollipopp
27.12.2009 18:58

ахаха и Рууни симуланта пак се фърля за дузпа *lol* ама кво да говорим и тоя съдия ще им удари едно рамо та да не се изложат *erm*

Ginekologa
27.12.2009 18:58

гола беше много хубав но имаше чиста дузпа за хъл съдията яко за ман свири *sick*

crissttiano
27.12.2009 18:51

Ginekologa съдията се излъга че Браун е ударил топката Челси колко мача ги бутат е аааааааааа *wonder* САМО ЮНАЙТЕД 1:0 ЗАСЛУЖЕНО *thumb_up*

Ginekologa
27.12.2009 18:33

ощетиха хъл имаше чиста дузпа но нали са ман ю ебах тва рамо *thumb_down*

crissttiano
27.12.2009 17:52

ето това е истинския ни състав *devil* мачкай Юнайтеддд *beer*