Манчини: Мартин Петров на десния фланг се оказа печеливша тактика

10:54
Манчини: Мартин Петров на десния фланг се оказа печеливша тактика
Рокадата, която прати Мартин Петров на необичайния за него десен фланг на атаката, беше ключът към победата над Сток Сити, смята новият мениджър на "гражданите" Роберто Манчини.

Италианският специалист дебютира с успех, а българският футболист бе с основна заслуга и отбеляза гол. Манчини смята за печеливша тактика непрекъснатата смяна на местата по време на двубоя.

"Много съм щастлив, защото спечелихме труден мач. Казах на играчите, че днес бяха фантастични и се справиха добре в една сложна ситуация. Има какво да подобряваме, но днес съм много щастлив с представянето на футболистите", каза Манчини.

"Имаше играчи, които играха на необичайни позиции, но се справиха прекрасно. Такова бе и решението Мартин Петров да започне отдясно. Нашите нападатели променяха позициите си на терена по време на мача и така вкарахме първия гол. Това е футболът. Атмосферата на стадиона бе брилянтна. Шей Гивън е от световна класа, а с Белами сме приятели. Няма проблеми. Доволен съм от всички, както и от Робиньо. Играхме като отбор", допълни още бившият треньор на Интер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

berba97
27.12.2009 13:03

марто е супер.за мен марто играе по-добре от робинйо
но просто щото робинйо струва 30 милиона,а марто не
беше пренебрегван от марк хюз.дано ся при манчини да е повече мачове титуляр и да ни покаже какво може *thumb_up*

Mallorca
27.12.2009 12:38

на кого на мястото игра вчера Петлов някай энае ли *wonder*