Ливърпул пречупи упоритите \"вълци\"

21:23
Ливърпул пречупи упоритите \"вълци\"
Ливърпул постигна трудна победа с 2:0 срещу Уулвърхямптън на "Анфийлд" в среща от 19-я кръг на Висшата лига.

Явно мениджърът на "вълците" Мик МакКарти харесва повече "дяволи", отколкото птици феникс и специалистът бе пуснал титулярния си състав на "Анфийлд".

Преди почивката играта бе почти равностойна, като "червените" нямаха почти никакви сериозни възможности за гол. Алберто Акуилани направи дебюта си за Ливърпул като титуляр и през първото полувреме юношата на Рома изглеждаше доста статичен и рядко играеше с топката.

Уулвс, от своя страна, храбро пазеше вратата си, а американският страж Ханеман вдъхваше респект с изявите си.

През второто полувреме капитанът на Ливърпул Стивън Джерард повече отбора си към победа. Първо в 55-а минута той пусна гениален пас с пета за Лукаш. Халфът бе повален на границата на пеналта от Стивън Уорд, който получи втори жълт картон.

Останали с човек по-малко "вълците" станаха лесна плячка. В 61-а минута Инсуа центрира отляво и Стиви Джи с глава взриви трибуната "Коп" - 1:0.

Десетина минути по-късно Фабио Аурелио достави топката след пробив по левия фланг. Бенаюн овладя на задната греда, финтира Карл Хенри и с левачката удвои резултата. В последните минути "червените" се смилиха над своя опонент и дръпнаха педала от газта.

С този си успех "червените" се изкачиха на седмо място във временното класиране на Висшата лига с 30 точки.

Ливърпул - Уулвърхямптън 2:0


1:0 Джерард 61-а минута
2:0 Бенаюн 70-а мин

Ливърпул:
Рейна, Глен Джонсън, Агер, Карагър, Инсуа, Акуилани, Лукаш, Бенаюн, Джерард, Аурелио, Торес

Уулвърхямптън:
Ханеман, Стърман, Бера, Крадък, Уард, Фоли, Хенри, Миляш, Джарвис, Ебанкс - Блейк, Дойл

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

muha_hunter
27.12.2009 23:35

winner.bg вие сте много зле защо не пусните видео на мача а само на Ман Ю. и на Арсенал пуснахте Челси да може те 0:0 ама немога да го разбера много сте про*ти извинявам се за обидата ама е така.

MRLIVERPOOL
27.12.2009 14:35

докато Лукас играе ние ще падаме ... по добре да пуска там спиъринг или Плеси че има хляб в тях.А тоя Лукас като казва Гацо *lol* он става само му дадеш една прът и да оди да брули орей *lol*

Takeo
27.12.2009 13:01

Поздрави за младия привърженик на играта ferdi, който за крехката си възраст има доста напредничаво мислене и изразява чудесно позицията си. Браво, продължавай само така. Относно мача : Пул владееха изцяло играта, но отново в по-голямата част липсваха добри идеи. И до-голяма степен това идва от недоразумението в средата на терена, наречено Лукас Лейва! Незнам дали Мик Маккарти подпомага косвено Юнайтед или не. В крайна сметка всеки си гледа неговия интерес и ако оставането им зависи от вземането на подобни решения относно състава, защо не. Рафата трябва да гледа в своята паничка, проблемите там не са никак малко. Дано тази победка вдъхне малко увереност на момчетата за една победна серия.YNWA!

ferdi_95
27.12.2009 00:22

АА и относно статията "Явно мениджърът на "вълците" Мик МакКарти харесва повече "дяволи", отколкото птици феникс и специалистът бе пуснал титулярния си състав на "Анфийлд"." Това само на мен ли ми прилича на нещо като специално отношение или на намек?
*sick*

ferdi_95
27.12.2009 00:19

Именно!! Аз се чувствам обиден заради това че се тъпче точно определен отбор. Ако всичко след всеки мач си казваме да речем кои какъв гол станал или някой футболист дали заслужава аплауз и т.н вместо да си кажем "Вън туй говедо от съдийството" или "Роналдо е леке и гей=>не може да играе" *lol* Ся се усетих че повдигнах друга тема, но защо трябва да се определят качествата на играчите по характера. Наградите не са за нощния живот, ами спортния. За коментара на niki85: Не само в Уинър -- В цяла България *wink* Аййде да не остана назад с подкрепата Glory Glory Man Utd *party*

Notlike
26.12.2009 23:58

Ферди, много точно мнение. И аз така се мъча да ги вразомя повечето, ама то хората са казали "На празна глава вода да наливаш".. няма как да стане просто. И аз се мъча да защитавам любимия си тим, да не нападам другите, но някои фенове на Челси и, особено на Манчестър Юнайтед, просто се нахвърлят с цел дразга, което не им прави чест. Какво, през 90-те години "червените" подигравали ли са се с Ман Юнайтед, че нямат титли? Истината е, че футболистите си взимат парите и хич не им дреме какво мислим за тях. Вярно е, Ливърпул са в криза, но всеки тим е минавал през подобен период и няма смисъл да го взимате присърце. Истина е, Шави липсва, но какво да се прави - животът продължава. Хайде със здраве!

paunQ
26.12.2009 23:19

Ferdi, няма нужда да се извиняваш, приятел. Повечето тук не се и мъчат да четат и говорят наизуст. За мача : Акуилани изигра добър мач, феновете на Ливърпул оказаха нужната подкрепа към халфа и се надявам в скоро време да навлезе във форма и "мърсисайдци" да започнат да печелят! Разбира се играта не се гради върху италианеца, но все пак "три глави са повече от една". Успех на Ливърпул!

niki85
26.12.2009 23:17

ferdi_95: Подрекпям те напълно пич...Де всички в Уинър да бяха такива *beer*

ferdi_95
26.12.2009 23:13

Извинявам се за грешките - от бързане е. *sick* Да няма коментари за правопис после. *joking*

ferdi_95
26.12.2009 23:10

Фен съм на Юнайтед,НО най-много ме дразни отношението относно феновете на даден отбор.Такова е и то на Cris7 към Ливърпуул.Тебе какво те прави по-добър? Ти ще направиш ли повече победи?Сега може и да си фен ан спортист мъдево може и на Реал,но не трябва да се присмиваме на всички които губят.И Юнайтед са губили и Челси са губили.Като казваме нещо като"Слабаци гледаите са не можете да биете и един 12 дивизионен тим"така убиваме удоволствието у себе си и пораждаме злоба.Та да питам Вие можете ли да биете 12 дивизионен тим?Защо трябва да си го вземате на сърце?Та тези 11 парцала дет са във всеки наш любим отбор всяка вечер си лягат и спят спокойно, а феновете ревът за днешната загуба.Други ги псуват и така стават боевете и скандали. ТА ТОВА Е ИГРА КОЯТО ТРЯБВА ДА НИ ОБЕДИНЯВА. Сега сигурно ще има коментари над мен от сорта на " ferdi_95 затвори си лапешката уста и си гледай кирливата съдийска подкрепа към Манчо",ама с какво помага това? Променя ли моето мнение?Аз си признавам 14 годишен съм но не съм толкова големец като насраните идиоти които се правят на велики секи ден пред компа ни търсят да полафят в Уинър.Уважавайте се,шото сички сме едно общество *beer*

mitaka88_bg
26.12.2009 22:20

Истината е,че Ливърпул в момента са много зле.Липсата на Шаби направо ги убива.Направо им уби сезона.Ако не бяха изгонили оня пич от вълците едва ли Пул и точка щеше да вземе предвид атаките,който правеха вълците.Това е положението в момента.HALA MADRID!

Cris_7
26.12.2009 21:49

Еее тия най-накрая да бият *lol* тва им е 2-ра победа *lol*

lamers_pro
26.12.2009 21:32

Радвам се за победата!Прекрасен дебют като титуляр за Акуилани(видяхте как го изпрати публиката!),ужасна игра на Лукасчо..Притеснителното е,че не достигат достатъчно ТОЧНИ пасове до Стиви Джи и Торес! *sick* Лявото крило с Аурелио също куца!Иначе перфектна игра както обикновено на Джонсън и Бенаюн,защитата се справи блестящо,не на последно място изявите на Пепе Рейна! *thumb_up*