Ужас! Звезда на Ривър в тежко състояние след катастрофа!

20:30
Ужас! Звезда на Ривър в тежко състояние след катастрофа!
Един от най-добрите играчи на Ривър Плейт Диего Буаноте е в болница в тежко състояние, след автомобилна катастрофа, в която останалите трима спътници са загинали.

Аржентинската надежда е изгубил контрол над автомобила си, заради дъждовното време и се е ударил челно в дърво край пътя. От болницата потвърдиха, че Буаноте е под медицинско наблюдение във Венадо Туерто, град в провинцията Санта Фе, откъдето е родом играча.

21-годишният Буаноте е управлявал своето Пежо 607 по главен път с още трима млади мъже, когато около 6:30 сутринта са катастрофирали тежко. Тримата пътници са загинали, а Буаноте е с множество счупвания и наранявания по гръдния кош. Точното състояние на футболиста все още не може да се установи, но лекарите ще дадат информация малко по-късно тази вечер.

Пожарникарите, участвали в спасителната акция разказаха, че Буаноте се е измъкнал от колата и е бил в съзнание при пристигането на спасителните екипи. Останалите трима са били притиснати след катастрофата и пожарникарите е трябвало да разрежат колата, за да ги измъкнат, но независимо от това малко по-късно младежите са починали.

Напомняме ви, че в Аржентина смятаха Буоаноте за талант от ранга на Лионел Меси. Буоаноте играе на позицията атакуващ халф и е един от лобимците на феновете на Ривър.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sneikkk
27.12.2009 01:00

И кво му е смешното, щом е звезда и е катастрофирал 100 процента е пил, или е карал бързо. И звездите са хора и както и на тях така и на всеки един може да се случи. Дано не се случва, но е възможно.

Mallorca
26.12.2009 23:13

ебати цьрвула мисли си чи света е негов и така эавьршват теэи кото се мислят эа богове убил е приятелите си а той като е эвеэда нека оэдравей *lol*

golemiq_geshan
26.12.2009 22:47

Ако не се лъжа играча в дясно е Родриго Паласио значи другия би трябвало да е пострадалия футболист ... скорошно оздравяване *thumb_up*

DuFkaTa
26.12.2009 21:56

На ФМ 2009 този и Меси наистина си приличат по качества. Дано се управи и да се върне на терена. *sad*

Alcahuete_Chulo
26.12.2009 21:12

кво стана тоэи да не е бил пиян че се бльснал и то вьв 6 и 30 сутринта *beer*

crissttiano
26.12.2009 20:37

какво става тука бе *angry* Бензема сега и Буаноте *thumb_down* дано се оправи бързо