Бърнли изпусна Болтън на свой терен

17:57
Бърнли изпусна Болтън на свой терен
Бърнли изпусна да победи Болтън на своя "Търф Моор" в среща от 19-я кръг на Висшата лига, въпреки че имаше повече положения за гол и като цяло беше по-добрият отбор на терена.

Гостите отчаяно се нуждаеха от точка или три, за да могат да се доближат до спасителното място над чертата на зоната на изпадащите. "Тротърс" бяха на седмото небе, когато в 29-а минута те изненадващо поведоха в резултата.

Матю Тейлър изпълни по перфектен начин пряк свободен удар от далечна дистанция, който остави Брайън Йенсен безпомощен - 0:1.

"Виненочервените" атакуваха яростно своя опонент в опит да стигнат поне до изравняване. Десет минути след почивката Уейд Елиът проби по фланга и центрира на главата на Дейвид Нюджънт, който отблизо намери мрежата - 1:1.

До края на срещата домакините продължиха да атакуват, като през целия двубой те отправиха над 15 удара към вратата на Яскелайнен, но за съжаление на мениджъра Оуен Койл, Бърнли успя да вземе само точка от това си домакинство. След този резултат "виненочервените" събраха 20 точки и остават над опасната зона, докато Болтън е със 17 пункта и все още е в групата на трите отбора, застрашени от изпадане в Чемпиъншип.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация