\"Писна ми от постоянното говорене на Барса за Фабрегас!\"

13:41
\"Писна ми от постоянното говорене на Барса за Фабрегас!\"
Президентът на Арсенал Питър Хил - Ууд разкри, че е напълно изтощен от слуховете, които пращат капитана на "топчиите" Франсеск Фабрегас в родния му клуб Барселона.

Както е известно, медиите в Англия и Испания почти постоянно предъвкват темата за евентуален трансфер на Сеск, като основание затова дават от щаба на каталунците. Почти всеки месец някой от Барса публично кани Фабрегас отново да стане част от голямото семейство на "блаугранас". Само преди седмица президентът Жоан Лапорта заяви, че готви оферта от 40 милиона паунда през лятото, която лондончани няма как да отхвърлят.

"Честно казано, писна ми постоянно да ме питат за това. Колко пъти да го кажа, Сеск има много добър договор с нас и е наясно, че само ще загуби, ако напусне този клуб. Той е капитанът, има уважението на всички, играта му върви, защо да иска да напуска? За съжаление обаче, нямам правото да накарам някои хора да млъкнат, така че сигурно още често ще слушам как Фабрегас напуска и напуска Арсенал", заяви Хил - Ууд пред "Дейли Стар".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

onzzy
26.12.2009 19:59

абе май е казал "Писна ми на к*** от Барселона"