Англия е фаворит № 1 на Мондиала, смята Балак

17:22
Англия е фаворит № 1 на Мондиала, смята Балак
Англия е основен фаворит за спечелването на световната титла в ЮАР през следващата година, смята халфът на Челси Михаел Балак.

" Англия има страхотен отбор и много играчи от изключителна индивидуална класа. В лицето на Капело пък имат треньор, който донесе стабилност в състава, а това е много важно за един отбор. Те могат да печелят мачове, дори когато не дават всичко от себе си и точно в това са добри италианските мениджъри. Англия демонстрира голяма увереност и определено е основен фаворит на Мондиала", смята Балак.


 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stasi17
26.12.2009 14:10

Фаворити са Германия,Холандия и Кот Дивоар... Бразилия са с големи амбиций ама Французите пак ще ги бият... Испания и Англия макар да са най-най-големите пак ще се издънят на световното! Италия са в слаба форма,Франция не са кой знае какво,но ще стигнат пулуфинал.Аржентина с Марадона са под всякаква критика.Холандия според мен са много добър състав в момента и ако Ван Перси се възтанови дотогава те ще са големите фаворити.Германия са стабилни и мисля,че те ще станат световни шампиони като разликата ще е Месут Юзил.Пък Кот Дивоар ще са голямата изненада и мисля че четфърт финала им е сигурен. А и за Португалия само им вижте резултатите...

CEC0_vg
26.12.2009 00:33

И аз мисля като пича под мен. Просто немският дух ще наддалее над другите. Не съм казал, че със сигорност ще са шампиони, но както винаги ше са в топ3.

spitarata
26.12.2009 00:06

Аз пък мисля ,че фаворит е точно Германия..квото ида си говорим , както и да трагват немците се са на финал..защото са отбор ,а не ,че имат някои НЕВЕРОЯТЕН футболист (не казвам ,че нямат страхотни играчи!!!!)..Яд ме е за Хърватите ,страхотен отбор който имаше място на световното!(е и за България ,ама в крайна сметка е по-добре да си зададем вапроса каде сме тръгнали..) *wink*

xWarden
25.12.2009 21:36

Аз не виждам защо толкова хвалят Англия. Най-много да стигнат до полуфинал *beer*

Cris_7
25.12.2009 19:23

Добър отбор са ,но мисля ,че основните фаворите са Бразилия и Испания *wink*

CEC0_vg
25.12.2009 18:17

Съгласен съм с теб. Англия и Испания всеки път тръгват с големи надежди на световно и се връщат усрани и както винаги Германия, Италия или Бразилия са спечелили световното. Гола вода са.

Alcahuete_Chulo
25.12.2009 18:00

Англия винаги се дьнят и не вьрвам да направят нещо и на това световно *lol*