Сърбин и испанци в ЦСКА

10:28
Сърбин и испанци в ЦСКА
Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев имал собствен списък за селекция, който не съвпадал с този на собствениците на клуба. Най-много наставникът държал на привличането на сръбски централен нападател, който му е хванал окото. В момента играчът бил свободен агент, съобщава "24 часа". В списъка имало и няколко испанци, които са му предложени от близки мениджъри.

Бившият румънски национал Даниел Панчу, който е считан за сигурно ново попълнение на ЦСКА, се опитва да разиграва българския клуб.

Както е известно, бившата звезда на Динамо Букурещ и Терек се изцепи преди седмица на своята сватба, че със сигурност отива в ЦСКА. Няколко дни по-късно от ръководството на "червените" се опитали да се свържат с него и да го поканят на заключителни преговори в София, но неуспешно. Оказало се обаче, че откриването на Панчу е трудна задача не само за ЦСКА, но и за мениджъра на футболиста Джовани Бекали, който се оплакал, че не знае къде е.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

krasenco
24.12.2009 13:55

Само да кажа,че се казва Даниел Панку *wink*

AviMC
24.12.2009 10:44

Простаците от winner.bg пак смесват 2 теми в една. Според заглавието очаквах да прочета нещо за евентуален трансфер на "Армията", а не поредната гавра свързана с Даниел Панчу. Освен това, подигравките с БГ отбори станаха много, прекалено много. *evil* *thumb_down* Само ЛЕВСКИ *thumb_up*