ЦСКА взема само ?200 хил. от Платини

09:49
ЦСКА взема само ?200 хил. от Платини
ЦСКА няма да може да напълни касата си с продажбата на нападателя Мишел Платени. Към бразилеца има много сериозен интерес от Лех Познан, но поляците предлагат 500 хиляди евро за правата на нападателя, съобщава "Меридиан мач".

"Червените" обаче трябва да приведат лъвския пай от сумата на Черноморец Бургас, който запази по-голям процент при трансфера на бразилеца. Известно е, че двата клуба имат спор, като бургазлии твърдят, че ЦСКА не спазва договорката, поета при подписването на сделката.

Собственикът на "армейците" Димитър Борисов обаче е категоричен, че клубът му има да плати само ДДС по продажбата и ще започне да изпълнява ангажиментите си към Черноморец едва през месец май на следващата година. ЦСКА обаче ще продаде Платини още през зимата и ще се издължи на бургазлии предварително. "Акулите" ще вземат 300 хиляди евро от евентуалната продажба на футболиста, докато "червените" ще се утешат с 200 хиляди от общоевропейската валута. Треньорският щаб на ЦСКА не е очарован от приноса на Платини през есента и ще използва възможността да се отърве от него, като вземе и пари от трансфера му.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

niki_iliev
25.12.2009 18:55

По добре да не го продават.
Нищо няма да спечелят от него ако го продадат, това ще е голяма набутвация да го продадат за жълти стотинки *lol*

Raul_El_Capitan
24.12.2009 14:01

Само 200 хиляди евро *sick* Поредния който ще продадат за жълти стотинки *angry* Нямат никаква изгода!