Повдигат обвинения на шефа на Александър Тунчев

17:17
Повдигат обвинения на шефа на Александър Тунчев
Президентът на английския Лестър Сити Милан Мандарич, за чийто отбор играе българския национал Александър Тунчев, ще бъде обвинен за измама на данъчните власти на Острова.

Адвокатите, които работят за милиардера, са били осведомени, че към Мандарич ще бъдат повдигнати обвинения през месец януари.

Обвиненията обаче се отнасят за периода 1998 - 2006 година, когато той бе начело на тима на Портсмут, а в състава на "помпи" се състезаваше Светослав Тодоров. Той ще бъде обвинен заедно с мениджъра на Тотнъм Хари Реднап.

Говорител на данъчните власти заяви: "Мога да потвърдя, че адвокатите на г-н Мандарич и г-н Реднап са известени, че на техните клиенти ще бъде повдигнато обвинение в седмицата, започваща на 11 януари. Адвокатите са осведомени, че техните клиенти ще бъдат обвинени за измама на властите, като точното естество на обвиненията все още не е изяснено, като това ще стане ясно след 11 януари".

В специално изявление, Мандарич обяви: "Тук не става въпрос за футбол, това е личен въпрос между мен и Хари Реднап. Не съм направил нищо лошо и съм инструктирал своя правен екип".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация