Анчелоти сменя схемата си заради Дрогба

16:12
Анчелоти сменя схемата си заради Дрогба
Карло Анчелоти разкри, че смени тактическата постройка на Челси през следващия месец заради отсъствието на Дидие Дрогба, който през този период ще участва на турнира за Купата на африканските нации.

Анчелоти възнамерява да заиграе в схема само с един нападател в лицето на Никола Анелка, а Деко и Джо Коул да помагат на французина от втора позиция.

"В отсъствието на Дидие е нужно да опитаме нещо ново. Мисля да опитам постройка, при която Джо Коул и Деко са атакуващи халфове и снабдяват Никола Анелка с добри топки, които той превръща в голове. Франк Лампард и Балак ще бъдат върнати в малко по-задни позиции в този мой план", разкрива специалистът пред "Таймс".

"Не знам дали при тази схема ще сполучим, но вярвам, че ще имаме успех, ако играчите изпълняват стриктно каквото им кажа и се раздават до последно на терена", допълни италианецът.

"Беше нормално да играя с двама нападатели, тъй като Дидие и Никола имат различни характеристики. Единият е мощен и по-статичен, докато другият постоянно се движи между отбраната на противника и по този начин двамата се допълват. Сега обаче, Анелка ще трябва да поеме повече тежест върху плещите си. Вярвам, че той ще се справи", каза още "Татко Карло".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

chelsea28
24.12.2009 13:28

А бе то големи неграмотници имало в тоя сайт, чак ме е срам да им чета статийте *lol* *lol*

Lollipopp
24.12.2009 02:19

"Карло Анчелоти разкри, ""че смени"" тактическата постройка на Челси..." той още не е дошъл другия месец обаче вече я е сменил или тука се пише на диалект *lol* "Франк Лампард и Балка ще бъдат върнати в малко по-задни ""позиция""..." този нов футболист "Балка" да не е Балак или са иска ли да напишат бълха*lol* интерстно как от множествено число става в женски род *sick* "Не знам дали при тази схема ще сполучим, но вярвам, че ще имам успех..." и тук докато говори за отбора(множествено число) изведнъж нещата се обръщат и той самия трябва да има успех *joking* чак ме е жал да чета статиите като гледам колко грешки и то елементарни се правят , но така е в сайта наречен winner *thumb_up*

magnezi
23.12.2009 20:08

Тоя Балка играч от световна класа ! *lol* *lol*

AviMC
23.12.2009 18:53

В сайта работят първолаци, като именно те пишат статиите диктувани от някой тъпанар, ил;и пък директно преписвани от др. спортни сайтове *angry*

Mallorca
23.12.2009 18:27

теэи эа пореден пьт се докаэаха че немогат да напишат нещо беэ грешка браво уиньр *lol*

alex1
23.12.2009 18:01

Франк Лампард и Балка ще бъдат върнати в малко по-задни позиция в този мой план", разкрива специалистът пред "Таймс". .... Балка *thumb_up*