И шефовете на Арсенал натиснаха Венгер: Взимай нов нападател!

15:35
И шефовете на Арсенал натиснаха Венгер: Взимай нов нападател!
Арсен Венгер е получил нареждане от борда на директорите на Арсенал да привлече таран през януари. Както е известно, двама от нападателите на лондончани Робин Ван Перси и Никлас Бендтнер са дълготрайно контузени и феновте на клуба се опасяваха, че поради това и този сезон ще е пълен провал откъм трофеи за техния отбор.

Явно подобни опасения имат и шефовете на клуба, които на среща в понеделник учтиво са посъветвали французина да вземе нов нападател, твърди "Мирър".

Странното е, че в тази ситуация дори Стан Крьонке и Алишер Усманов са били на едно и също мнение и са настояли Венгер да се разтърси за голмайстор.

Французинът обаче е твърд в своите убеждения:

"Ще купувам само, ако дойде правилната сделка", като тази реплика той повтаряше и през лятото, когато привлече единствено един защитник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

inter_maniac
27.12.2009 16:09

Какъв Пандев бе?Той идва в Интер.Има много нападатели за които да се огледате,а и по добре ви вземете един таран.Само с техничари неможе.Примерно Фернандо Йоренте от Атл/ Билбао!

Fabregas_boy
23.12.2009 18:25

Горан Пандев май вече е свободен агент,та поне за момента май той е алтернативата *wink*

arsenaL40
23.12.2009 16:52

тряя ни някоѝ коѝто да може да играе в ШЛ, и освен нападател няма да е лошо да земе и един защитник, че ако се контузи Галас или Вермален.... *sick*

brisi
23.12.2009 16:52

Наистина никой няма да дойде,докато Венгер не реши.Ще чака,ще дебне,ще излиза на терена с това,което разполага в момента,но няма да купи някой,защото така му се казва.....икономиста си е икономист.Сигурен съм,че вече е набелязал играч,но ако му поискат много пари той няма да ги даде.