Торес: Трябва отново да си повярваме

12:55
Торес: Трябва отново да си повярваме
Нападателят на Ливърпул Фернандо Торес разкри разочарованието си от невъзможността на клуба да доведе най-добрите играчи на "Анфийлд" заради финансовата криза.

"Червените" загубиха седмия си мач от Премиършип срещу Портсмут и критиците предположиха, че Рафа Бенитес може и да загуби най-добрите си футболисти, ако тимът не успее да се класира в топ четири в края на сезона. Торес нееднократно е заявявал желанието си да играе рамо до рамо с Андрес Иниеста и Давид Вия, но най-вероятно Ливърпул няма да могат да си позволят по-скъпи трансфери през зимата.

"Очевидно имаме нужда от играчи, но ситуацията е много трудна, тъй като нямаме пари, за да привлечем най-добрите. Мисля, че в момента уволнението на мениджъра не е разрешение на проблема. Не той играе, така че трябва да сме позитивни и да се опитаме да работим с него. Най-важни са играчите, хората, които трябва да намерят разрешение в ситуацията. Вярвам в себе си и отбора. Знам, че сме достатъчно добри. Играхме наистина добре през сезона. Трябва отново да си повярваме", коментира Торес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lamers_pro
24.12.2009 11:40

Фернандо винаги мисли позитивно!Браво на човека!Всички сме с теб,Хлапе! *thumb_up*