Шефовете на Сити забраниха на медиите да стъпват на стадиона

13:21
Шефовете на Сити забраниха на медиите да стъпват на стадиона
Шефовете на Манчестър Сити са издали забрана на част от британските медии да стъпват на стадион "Дъ Сити ъф Манчестър" заради негативните публикации по адрес на клуба след уволнението на Марк Хюз.

От ръководството на "гражданите" също така излязоха с официална декларация, която твърди, че изпълнителният директор на отбора Гари Куук не е лъжец и никога не е заблуждавал феновете на Сити.

Тази публикация бе направена, след като вчера почти всички английски вестници разкриха, че от Сити са се договорили с Роберто Манчини още преди три седмици, когато Хъл Сити отмъкна една точка като гост на "небесносините". Тогава наистина се появиха слухове, че Манчини ще заменя Хюз начело на отбора. Куук обаче, разубедил привържениците на специална среща, на която обявил, че има доверие на уелския наставник.

"Да вярно е, че се срещнах шейх Хаалдун преди три седмици, но с Гари Куук започнахме да обсъждаме евентуален договор едва след мача с Тотнъм", оправдава се Роберто Манчини.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sheffield
23.12.2009 14:40

City of manchester се казва стадиона, а областта в която се намира града Манчестър е в Ийстландс.

Lollipopp
23.12.2009 13:42

Owenited4ever-много забелязваш *lol* тука да се бъркат имена на футболисти , стадиони , мениджъри си е нещо като традиция *lol*