Хванаха мениджър от Висшата лига в публичен дом

10:39
Хванаха мениджър от Висшата лига в публичен дом
Мениджър на клуб от Висшата лига бе хванат от репортери на "Сън" да излиза от публичен дом в центъра на Лондон. Специалистът бил доста усмихнат и доволен, и отговорил откровено на въпросите на журналистите:

"Да, знам, че това е публичен дом", отговорил наставникът на запитване дали има представа в каква сграда е бил до момента.

Репортерите, естествено, първо поискали човекът да се идентифицира. Той потвърдил, че е един от 20-е мениджъри, които водят клубове от Висшата лига на Англия, а след това се качил на задната седалка на кола и се отправил в неизвестна посока.

От британското издание съобщават, че не могат да разкрият името на специалиста, тъй като по този начин ще нарушат неговите човешки права и могат да развалят брака му.

Все пак, информацията, че човекът е женен, изключва някой от мениджърите от Висшата лига, като например този на Астън Вила Мартин О\'Нийл (както е известно, съпругата на този специалист почина от рак преди четири години). Други от наставниците в английския елит пък са разведени, като например този на Челси Карло Анчелоти, чиято съпруга го заряза, тъй като той доскоро имаше връзка с млада румънка.  Като се има в предвид, че някои специалисти пък са още ергени, кръгът от заподозрените се стеснява до определена степен.

"Всички тук знаем, че този наш клиент е известна личност. Радваме се, че той не се срамува да идва тук", разкрива дама от администрацията на публичния дом.

По информацията на "Сън" тарифата за час с едно от момичетата на този дом е 100 паунда, като за "всички екстри" тази сума "скача" до 130 паунда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Paelyt
23.12.2009 21:40

Хах и терифата и тука е толкоз *lol*

IvanIR
23.12.2009 16:56

Аве трее си човек да удари по една спица от време на време *beer*

Mallorca
23.12.2009 15:28

това сьс сигурност е бил Анчелоти той си е палавник *lol*

DenteMente
23.12.2009 15:14

Аз ако бях щях да кажа имам пари ебем...вие като нямате пишете за мене *lol*

seriosblack
23.12.2009 14:35

ще ме накефи максимално това да е бил САФ *lol*
Ама все пак нали знаете че Сън е английския Уи*енд

lubo_krika
23.12.2009 13:44

Голяма сензация,голямо нещо.Убеден съм,че всеки който разполага с повечко финанси,би го направил.Известните нямат право да ходят и те ли?

RagnaroK
23.12.2009 13:08

Кво лошо има човек да ходи на пути клуб *wink* Ако жена му е някоя дето не му пуска ,той човека кво да прави ми много ясно че ще ходи да ебе *joking* Пък дори и да му пуска друго си е чуждото *beer*

Lollipopp
23.12.2009 10:57

е това ако не е футболна новина *lol* здраве му кажи *beer* ххах *lol*