Предлагат Биби на Левски

08:47
Предлагат Биби на Левски
Нападателят Крум Бибишков е предложен на Левски за вариант за централен нападател, научи "7 дни спорт". "Сините" обмислят варианта Биби да премине на Герена като заместник на Еньо Кръстовчев, който не пожела нов договор и бе натирен в дублиращия тим.
Финансовата криза в румънския футбол принуди Стяуа да освободи българина, който там беше със статут на твърда резерва. Бившият европейски клубен шампион изпитва сериозни трудности с изплащането на заплатите и не може да си позволи да държи на скамейката скъпи играчи. Роденият в село Марикостиново таран записа едва един мач като титуляр, след като премина това лято в Стяуа от Литекс.

27-годишният футболист получаваше в Ловеч около 10 000 лева, като при евентуални преговори с Левски ще му бъде предложена заплата с подобни параметри. Между 2000 и 2002 г. Бибишков игра за Левски, но не успя да се наложи и напусна.

Вечният съперник ЦСКА също е разбрал за намеренията на Стяуа и може да влезе в битка със сините за подписа на Бибишков. Възможността той да акостира на "Българска армия" не е изключена предвид очертаващия се трансфер на Мишел Платини в Япония.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

xWarden
24.12.2009 19:45

А вие пък някой румънец от Динамо Букурещ *party*

leketoo
23.12.2009 09:51

Говорете с Мустакатия бос. Той може да иска да трансферира някой от.....Рубин Казан първо *lol*