Зеедорф: В Интер и Юве са симуланти

19:47
Зеедорф: В Интер и Юве са симуланти
Кларанс Зеедорф обвини футболистите на Интер и Ювентус, че не уважават играта, като често симулират, само и само, за да помогнат на отбора си.

Халфът на Милан е на мнение, че в Серия А има най-много играчи, които често показват актьорските си умения на терена, докато във Висшата лига подобни изпълнения са рядкост.

"Това явление трябва да се изкорени от футбола. мисля, че имаме нужда от ново правило. Когато някой падне контузен на терена, играта не трябва да спира. Нека лекарите влязат и да го изнесат бързо от игрището. Така тези симулации ще престанат, защото никой не желае да оставя тима си с човек по-малко на терена. За жалост, в Серия А има най-много симуланти. Много се разочаровах, когато гледах дербито между Ювентус и Интер. Тогава двама играчи се сблъскаха, после едновременно паднаха на земята и се хванаха за лицата, въпреки че бяха ударени на друго място", коментира халфът на "росонерите".

"Трябва да се учим от Висшата лига. Не казвам, че там всички играят честно, но симулациите са сведени до минимум", допълни Зеедорф.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kura_na_qnko
22.12.2009 20:12

1.Това което сте сложили като заглавие е тотално извадено от контекста на казаното от Зеедорф
2.Той много се е изложил с това за висшата лига,защото там симулациите са нй-много най-очевидни и т.н ...