\"Не ми пука за италианския футбол, искам да печеля!\"

16:24
\"Не ми пука за италианския футбол, искам да печеля!\"
Наставникът на Интер Жозе Моуриньо направи поредното си ексцентрично изказване пред италианските медии. Специалистът разкри, че е сърдит на журналистите от Апенините, защото показват малко уважение към неговите постижения като треньор и допълни, че единственото нещо, което желае е да печели трофеи.

"Като чета пресата тук, разбирам, че не съм допринесъл с нищо за развитието на италианския футбол. Ок, на мен никога не ми е било каквато и да е цел на допринасям за неговото развитие. Тук съм, за да печеля трофеи и успявам", коментира "Специалния" пред "РАИ".

"Съобразявам се единствено със съветите на моя спортно-технически щаб и с тези на президента Морати. Всички решения обаче, ги взимам само аз. Вече постигнах страхотен резултат във вашата страна. Още в първия си сезон станах шампион. Мисля, че са доста малко треньорите, които имат титли в три от най-добрите първенства в света", допълни Моуриньо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AnTONYo
30.12.2009 03:29

3 от най добрите първенства :х да те е*а в гъза.Португалия е страшно трудно да спечелиш като от 20 години печелят само 3 отбора титлите и то най -често Порто.В Англия с тея играчи ,които Абрамович купи и аз да ги бех водил можеше да вземем една титла.А за Италия вече няма и смисъл да се говоро ;х па не го и срам... Шефчето му съсипа ЮВЕНТУС и Милан пък после шампиони станали ,епа ще станат , кой да стане ? ама то се виде преди това ,колко години не беха ставали принтерите ? *lol* доста беха май ? *smile*

DenteMente
22.12.2009 16:29

Е нормално...да не е Дева Мария да му пука *sick* Всеки си гледа титлите