Кристиано: Англия е основният фаворит на Световното

18:30
Кристиано: Англия е основният фаворит на Световното
Кристиано Роналдо определи Англия като основен фаворит на предстоящото световно първенство в ЮАР. Бившият халф на Манчестър Юнайтед заяви, че очаква албионците да стигнат много далеч в този турнир и дори да го спечелят.

Рон обаче, е на мнение, че той и неговата Португалия могат да победят всеки и са скритият фаворит.

"Мисля, че Англия има фантастичен отбор и много класен наставник. Те направиха страхотна квалификационна кампания и сега имат самочувствието и класата да свършат страхотна работа в ЮАР. ", коментира Кристиано след церемонията по връчване на наградите за най-добър футболист на 2009 година.

" Испания и Бразилия са другите два тима, които имат най-големи шансове да спечелят надпреварата. Да не забравяме обаче, че и ние сме доста силен отбор и можем да бием всеки. Също така на подобни форуми е вероятно някой от аутсайдерите да влезе в добра серия и да изненада всички. Всички си спомняме какво направи Гърция на Евро 2004, така че е нужно да се внимава за подобни тимове", каза още звездата на Реал Мадрид.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CEC0_vg
25.12.2009 17:35

Как да не блестят Германия бе пич? Високи защитници бързи технични бекове добри нападатели, плеймекър Балък младежи като Бадстубер, Кроос, Месут озил и Мюлер? Какфи щорутий ги говориш

breezer_fan
23.12.2009 12:25

Абе само на мен ли ми се струва,че всички забравят Германия и Италия ?Отбори винаги абонирани за поне 1/2 финал.Двете най-успешни футболни европейски нации в никакъв случай не трябва да се забравят, дори в момента да не блестят кой знае колко *wink* Аз лично изключвам Испания.Невероятни играчи , но прекалено млади , без почти никакъв опит на подобен форум.Няма да издържат психически според мен.А Англия незнам какво толкова ги хвалят, не са нищо особено.

stasi17
22.12.2009 19:25

Абе Нова Зеландия направо ще ги отвеят *lol* То на тях най-``големият`` им съперник за класиране на СП преди баражите беше отборът на Нова Каледония

mo4a4o
22.12.2009 19:24

Нова Зенландия с Мос, Шмелц, Ууд, Килен и компания няма да бъдат изненада, когато стигнат на Финала!

Sv_Bonev
22.12.2009 19:18

Това СП ще е пълно с изненади според мене *thumb_up* Дано гледаме зрелищни мачове

stasi17
22.12.2009 19:06

А къде оставихте Гана и Котдивоар?! Те са най-големите фаворити!