Защитник на Челси замества контузения Пепе в Реал Мадрид

14:05
Защитник на Челси замества контузения Пепе в Реал Мадрид
Сръбският защитник на Челси Бранислав Иванович е напът да премине в испанския Реал Мадрид, съобщава мадридското издание "Марка".

Както е известно "белия балет" изпитва затруднения в отбранителната си формация, които се задълбочиха след тежката контузия на централния защитник Пепе, която изкара играча от терените до края на сезона.

Бранислав Иванович е централен защитник, въпреки че в състава на лондонския тим играе като десен бек. Според "Марка" той е идеалното ново попълнение за Реал Мадрид през зимния трансферен прозорец, а в допълнение към възможността за трансфер на "Сантяго Бербабеу" е недоволството на сърбина от статута му на резерва в Челси. В момента Иванович е титуляр за състава на Карло Анчелоти, но основната причина е контузията на Жозе Босингва.

Според информацията спортният мениджър на Реал Мадрид Мигел Серано знае, че ще бъде трудно на убеди президента на клуба Флорентина Перес да похарчи нова порция парични средства за попълнения след бляскавата лятна селекция, но необходимостта може да надделее в този случай. Също така стана ясно, че от "Бернабеу" следят още няколко класни защитника, но имената им ще бъдат съобщени след няколко дни.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vinoven_li_sum
23.12.2009 13:28

Този футболист не заслужава да живее в мизерия и нищо да не прави ( а това ще стане ако отиде в Реал ) Иванович като дойде в Лондон всеки се чудеше какъв е този кривак, а ето какво стана даде му се шанс и накара феновете на сините да го обичат. Според мен той няма да отиде да играе за белият балет защото Челси го откриха и го направиха футболист от световна класа ! Вярвам, че той не го е забравил това нещо!
Челси завинаги ! *thumb_up*

DenteMente
23.12.2009 01:25

Иванович прави по-хубави и по-хубави мачове...по крилото се научи да играе и сега ще го пуснат в Реал да 100% *lol* Това не е Роналдо рекламата

Lollipopp
22.12.2009 20:44

мисията невъзмножна *party* Анчелоти няма да го пусне за каквата и сума да става защото започна да затвърждава мястото си *smile*

fuLL_Tim3
22.12.2009 19:37

много го уважавам Иванович но ако отиде в Реал ще ми падне в очите много.....

AviMC
22.12.2009 18:17

Е трябват им, ама на ЧЕЛСИ също. Аз като техен фен, няма да ми е приятно да продават млади и проспериращи играчи. Да вземат Деко и да им е мирна главицата *thumb_up*

tedo_dm
22.12.2009 18:02

определено им трябват новите Йеро Карлуш Салгадо Елгера за да си доиде всичко отново на мястото *thumb_up*