Искат оставка заради клането

08:41
Искат оставка заради клането
ЦСКА обмисля да поиска оставката на о.р. ген. Васил Василев от комисията на БФС за ред и сигурност по стадионите заради коментарите му след инцидента с Иван Иванов и Иван Караджов. Двамата бяха наръгани пред столично заведение в събота сутринта, пише "24 часа".

"Много интересно защо всички органи мълчаха, когато един тъмнокож футболист на любим отбор се обърна пиян на жълтите павета. След това също си мълчаха, когато двама караха пияни и се биха с таксиметрови шофьори. А сега дават изявления как ходят играчите на ЦСКА", категорични са от клуба в Борисовата градина.

Там се притесняват, че след като адвокатите на охранителя смятат, че той е жертвата, то в крайна сметка ще изчезне и ножът, с който са ръгани играчите.

"Направо е безумно да се твърди, че двамата са носили оръжието и то е било използвано срещу тях", обяви мениджърът на играчите Емил Данчев. Той и двамата наръгани ще дадат пресконференция днес, за да обяснят всичко пред медиите.

Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов заяви, че Иван Иванов и Иван Караджов са футболисти на клуба и няма причина да бъдат гонени.

"Не виждам защо Иван Иванов и Иван Караджов да не останат в ЦСКА. Това последното с охранителя може да се случи на всеки. За интервюто, което дадоха пред Крум Савов, какво да кажа. Всичко са си взели като пари, няма какво да коментират. Трябва да се видим и да поговорим с тях и едва тогава ще решим какво да правим. За момента те са футболисти на ЦСКА и продължават да бъдат част от отбора", заяви той.

"Колкото до селекцията, още нищо не можем да кажем. Даниел Панку още няма договор с нас, ще видим какво ще стане. Същото се отнася и за Янис Зику, обърнете се към спортно-техническото ръководство. Аз не знам нищо за негов трансфер", отбеляза Борисов.

"Иначе очаквам да направим една добра подготовка, да се подготвим добре за пролетния полусезон. Целта ни ще бъде да спечелим титлата и дай боже следващата година да успеем да влезем в групите на Шампионската лига", обясни Борисов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

donatelo
17.01.2010 15:23

"Искат оставка заради клането".Какъв смях *lol*