\"Интер направи Калчополи, те са измамници!\"

18:38
\"Интер направи Калчополи, те са измамници!\"
Бившият легендарен изпълнителен директор на Ювентус Лучано Моджи направи нови шокиращи разкрития около скандала "Калчополи" в следствие, на който "старата госпожа" бе изхвърлена в Серия В и две от титлите на торинци бяха отнети.

"Преди две седмици страничният съдия Копола разкри как е бил принуждаван от Интер да дава фалшиви показания, за да бъде спасен Иван Кордоба от сурово наказание. Реферът е бил заплашван по телефона. Други съдии също признаха, че са били изнудвани от "нерадзурите". Защо обаче, тези обаждания са изтрити и не съществуват като доказателство? Изненада, "Телеком Италия" е собственост на Интер, а не на Юве. За какво да говорим повече?", коментира Моджи.

Той бе доста афектиран от изказване на изпълнителния директор на Интер Ернесто Паолито, който заяви, че няма по-големи измамници от Юве и Интер е изгубил много титли заради мошениците от Торино.

"Нямам какво да кажа за подобни хора. Надявам се да спи спокойно, реалността показва, че той говори пълни глупости", споделя Моджи.

"Калчополи е най-добрият трансфер, най-хубава рожба на Морати. Как може Юве да е бил толериран от италианската футболна федерация, след като Гуидо Роси ни отне две титли и искаше да ни прати в Серия Д? Да не би Роси да работеше във ФИАТ? О не, доколкото знам той беше и продължава да е стълб на "Телеком", допълва Лучано Моджи.

"Аз бях единственият човек, който истински защитаваше Ювентус. Жалко е, че сега никой не ме чува и отборът върви само надолу", завърши бившият изпълнителен директор на "бианконерите"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

xWarden
21.12.2009 22:19

Абе на края май ще излезе, че всички се опитват да се прецакат взаимно *sick*

Juventus_tifoz
21.12.2009 21:25

Менте, всичко е нагласено и от това се разсипа футбола в Италия. Никой не може да върне разбития отбор на Ювентус. Но ако ви пратят не в Д, а в Серия Б, ще говориш друго.

DenteMente
21.12.2009 19:31

Бобо Виери щом го е казал... той обожава Интер и публиката него! Няма как да лъже за такова нещо..няма логика публиката да ти вика КРАЛ БОБО ти да обичаш отбора и накрая да направиш така... има и друг вариянт сега пък всички да се опитват да прецакат Интер *sick* Вариянти много

piqniq_4orbar
21.12.2009 19:29

Докато не се докаже няма как да сме сигурни, но все пак щом и играчите си признават *smile*

DenteMente
21.12.2009 19:25

Еми жалко..много жалко и то заради играчи като Занети дето дават сърце и душа за отбора всеки мач *sick* Да ги пращат в Серия Д и това е няма право никой да се подиграва с нация която живее заради футбола!

piqniq_4orbar
21.12.2009 19:20

ДентеМенте, ясно е, че Морти е виновен за всичко.... щом и играчи от тогавшния отбор на интер започнаха да си признавт, че Интер е забъркал скандала значи е повече от ясно....дори Виери го каза *stop*

DenteMente
21.12.2009 19:02

Ако се окаже,че Интер са виновни за всичко...ама да се докаже и оповести а не недомлувки! Да ги пратят в Серия Д!! Може да съм им фен,но няма право никой да се подиграва с футболна нация като ИТАЛИЯ!

DenteMente
21.12.2009 18:43

Вече незнам какво да мисля....малко е смешно обаче заради Кордоба да са станали такива катаклизми *lol*