\"Хъл са гадняри, които не обичат красивия футбол!\"

16:02
\"Хъл са гадняри, които не обичат красивия футбол!\"
Вратарят на Арсенал Мануел Алмуния изригна срещу отбора на Хъл Сити след мача между двата отбора в събота. "Топчиите" биха "тигрите" с 3:0 на свой терен, като гостите на няколко пъти влязоха доста грубо в краката на футболисти на лондончани.

"Когато противникът цели единствено да прави фаулове и да спира играта, нормално е да се изнервим. Има двама - трима души от техния отбор, които постоянно правеха груби нарушения и не ни даваха да играем нашия най-добър футбол. Е, все пак, като те не знаят да играят футбол, това не е наш проблем.", споделя Алмуния.

"Нямам нищо против отбора им като цяло, но там има хора някои хора, които са големи гадняри и е нормално и ние да реагираме. Ето например, Стивън Хънт, той винаги успява да ме провокира, когато играем един срещу друг", допълни стражът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Sten4
21.12.2009 17:58

Ми имат финансий топчийте ,като играят хубаво,а хъл ше си ритат (буквално) в чемп.шип.... *thumb_down* за хъл

DenteMente
21.12.2009 17:37

Прав си ето Бирмингам играе "грозен" футбол ама има супер много сухи мрежи и няма да изпадне на 99%

denso_90_vn
21.12.2009 17:33

Смятам че не е прав! Хъл играха грубо но всеки по слаб отбор ще играе грубо срещу по силен опонент *thumb_up*

Notlike
21.12.2009 17:31

Алмуния няма право да роптае! Финансите на Хъл не са същите като тези на Арсенал. Видяхме преди 2 сезона как Дарби игра много красив футбол, и? Взе 11 точки и постави рекорд за най-малко спечелени в историята на Висшата лига. Да, игра хубав футбол, но беше съсипан от всички.. с грозен футбол отбори от чергата на Бирмингам, Болтън и Фулъм трудно могат да бъдат победени..

DenteMente
21.12.2009 16:53

Тоя наркоман ли е? Отбора струва колкото Фабрегас *lol* Какво иска да играят...борят се за спасяване а с красив футбол не се спасява такъв отбор!