Съндърланд шокира с трансфер на Роби Кийн през януари

15:27
Съндърланд шокира с трансфер на Роби Кийн през януари
Съндърланд е на път да шокира Висшата лига с изненадващ трансфер на капитана на Тотнъм Роби Кийн през януари, твърди "Нюз ъф дъ уърлд".

Изданието твърди, че Кийн е поставен в трансферната листа на "шпорите", след като наруши забраната на Хари Реднап играчите да не правят коледно парти, за да не си развалят формата преди тежката серия от мачове в края на годината.

Както е известно обаче, Кийн излъга Реднап, че във вторник, четири дни преди загубата от Уулвърхямптън, ще води 16 играчи от отбора на голф в Дъблин, а вместо това цяла вечер футболистите изкарали в нощен бар.

Именно Роби Кийн, като капитан на тима, бил инициатор на събитието и Реднап решил да се разправи сурово с ирландеца.

От ръководството на Тотнъм поставили цена от 12 милиона евро на футболиста, като Стив Брус вече бил примолил шефовете на Съндърланд да отпуснат тази сума, за да може той да събере в нападението на тима Кийн с бившия му съотборник Дарън Бент.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PAFICH
26.12.2009 13:08

След Манчестър Юнайтед и Севиля вече симпатизирам на Съндърланд може би откакто Кийрън Ричардсън отиде при тях започнах да ги харесвам а този сезон се представят и добре ще се радвам Роби да подсили този отбор за още по добро представяне!!!

niki_bg99
21.12.2009 18:16

Радвам се затова, ако е истина. Но едно голямо НО, защото Роби не се представя зле тази година, и не мисля, че Реднап ще го изгони. По-добре Кийн, отколкото Нистелрой. Аз мисля, че все пак Х/ари ще задържи капитана си, а пък може и да греша... *wink*

DenteMente
21.12.2009 16:54

Дано да отиде в Съндерланд...стават ми все по-симпатичен отбор