Собствениците на Бешикташ купуват Берое

12:19
Собствениците на Бешикташ купуват Берое
В Стара Загора бе осъществена среща между Председателят на Съвета на Директорите на Бероe Дамян Георгиев и представители на турска компания, приближена до ръководството на истанбулския гранд Бешикташ, която проявява интерес да инвестира в българския отбор. Бизнесмените вече осъществиха среща и с кмета на Стара Загора проф. Светлин Танчев в петък, като той се съгласи общината да бъде гарант за компанията, съобщава официалният сайт на  "зелено-белите" .

След краткото резюме на намеренията на бизнесмеите, които са представлявани от небезизвестния мениджър Ибрахим Коруджу председателят на Съвета на Директорите Дамян Георгиев обясни, че няма против да прехвърли акциите при изричното изпълнение на 3 условия: да се погасят всички текущи задължения на клуба; да се предоставят финасови гаранции за сериозни инвестиции в Берое и осигуряване на стабилен бюджет в дългосрочен план; съгласие от страна на старозагорската общественост, представлявана от фенклуба и сдружението на "зелено-белите" ветерани.

От турският холдинг са обещали в близкия един месец да покрият всички задължения на отбора, да задържат тима в пълния му състав, както и са предложили вариант за зимен лагер на отбора в Анталия, където Берое може да срещне и Бешикташ.

Утре в община Стара Загора ще се проведе среща между ръководствата на СНЦ Футболен клуб Берое 1916 - ветерани и СНЦ Национален фенклуб Берое - Стара Загора, които в момента са реалните собственици на съответно 49999 и 1 акция на Професионален футболен клуб Берое - Стара Загора АД. Те ще бъдат запознати с инвестиционните намерения, както и ще могат да зададат всички свои въпроси около бъдещето на отбора при евентуална смяна на собствеността. Двете организации ще вземат и решение дали да бъде осъществена тази сделка.

Ибрахим Коруджу обясни, че представляваните от него бизнесмени са готови да подпишат договор, според който не изпълняват финансовите си намерения акциите им ще бъдат върнати на ветераните и фенклуба на Берое като гаранция за добронамереността им към отбора и финансовата му стабилност.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beroefen
21.12.2009 23:02

Срещата се проведе и феновете отказаха да има турски инвеститори в Берое.Това което пише тук вече е старо/ *angry*

xWarden
21.12.2009 22:11

Тва не е лъжа, пише го и в Гонг *joking*

DenteMente
21.12.2009 16:47

какви инвестиций бе....кой ще отиде да играе в Берое *sick*

BoBi_Levskara
21.12.2009 16:28

Първо завзеха управлението, а сега и футболът.Мога да отнеса доста критики, но мойто мнение е, че не трябва турци.Винаги съм ги мразел и винаги ще ги мразя. *erm*

xWarden
21.12.2009 16:09

Локо ПД също се управлява от турци и вижте на какво дередже е отбора. А преди това бяха шампиони *thumb_down*

Alcahuete_Chulo
21.12.2009 14:46

ей тия реэаци искат пак да эавладеят Бьлгария и малко по малко ще успеят *erm*

fucky
21.12.2009 14:37

Който го мислим за най лош враг, ще се окаже най добър приятел ! помнете ми думите *wink* *smile*

fucky
21.12.2009 14:36

Мерси за подкрепата Notlike *wink* аз не мразя Турция , мразя Доган Ако Турция и България си помагат ще станем много добри комшии, Турция не е като Сърбия и Македония, да ни обиждат по разни сайтове или по улиците им да има надписи " Мразим българите " Браво тряя си помагаме, ни гърците,ни румънците нито сърбите и македонците ни помагат, само ни гледат сиира как затъваме надоло *sad* и сме били после рода... господ да не дава такава рода! *thumb_up*

Notlike
21.12.2009 14:10

Дано. С такива хора българският футбол може да пробие. Важни са инвестиции в дългосрочен план и да се разбере, че и тук има таланти. Не гледайте, че са турски мениджъри, турците са точни хора, освен ако не са тарикати.. Фъки си го каза, нищо общо нямат с ментетата на държавата като Доган, който окраде цяла България и си позволи да каже, че държи конците.. *thumb_up*

milnedmar
21.12.2009 13:53

Дано това да не се поредните слухове,които отново да ни карат да мечтаем.Берое играят много добре за сега и това не трябва да се променя,но ако ни купят собствениците на Бешикташ съм сигурен че момчетата ще заиграят по-добре *smile* *thumb_up* *wink*

fucky
21.12.2009 13:52

Евала *thumb_up* време беше чужденци да земат отбора ( ко като са турци, пак са хора *smile* ) Хората ще им платят заемите всичко и ще стегнат отбора ! знам че Турците са много изпълнителни хора и ако имат желание ще направят супер отбор с скъпи и добри футболисти *wink* БРАВО ОЩЕ ЕДИН ПЪТ ! ( Моля не смесвайте хората с Доган, Доган си е лайнар и така ще си умре : ) )

Last_Samurai
21.12.2009 12:30

Ако направят сериозни инвстиции , нищо чудно отбора да играе в Европа.