Марк Хюз подозира, че отдавна е бил нарочен

08:53
Марк Хюз подозира, че отдавна е бил нарочен
Явно смяната ми е била готвена отдавна, усъмни се уволненият мениджър на Манчестър Сити Марк Хюз. Треньорът на "сините" бе светкавично изгонен в събота, въпреки победата над Съндърланд, а поста му зае Роберто Манчини.

"Бях информиран след съботния мач срещу Съндърланд, че договорът ми с Манчестър Сити е прекратен незабавно. Не знаех нищо предварително. Имайки предвид колко бързо бе обявен наследникът ми, явно решението за моето освобождаване не е било взето през уикенда", разсъждаваше логично Хюз.

"Много съм разочарован, че не получих възможност да осъществя намеренията, който имах за този отбор. Преди началото на сезона проведох разговори със собствениците и се обединихме около мнението, че реалното място, което можем да преследваме е шестото. Така си поставихме за цел да съберем около 70 точки в края на сезона. Това бе съобщено и на играчите, за да можем да знаем към какво се стремим", каза още вече бившият наставник на Сити.

"На този етап определено изпълнявахме поставените цели. Въпреки всичко, аз се гордея с работата си тук и винаги съм осъзнавал отговорността, която нося. Щастлив съм, че бях част от най-голямата промяна в историята на този клуб. Искам да благодаря на феновете за тяхната подкрепа и желая успех на отбора в бъдеще", каза още Хюз.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация