Бирмингам продължи позитивната си серия и на \"Гудисън парк\"

19:01
Бирмингам продължи позитивната си серия и на \"Гудисън парк\"
Новакът Бирмингам продължи позитивната си серия през този сезон и на "Гудисън парк". "Сините" измъкнаха точка от Евертън, правейки равенство 1:1.

"Карамелите" започнаха силно мача и още в четвъртата минута Луи Саха изведе Билядетинов на чиста позиция в близост до вратата на гостите. Руснакът успя да мушне топката в мрежата на Джо Харт и даде ранна преднина на мърсисайдци.

Гостите обаче владееха повече топката и овладяха центъра на терена. В 22-а минута "Чучо" Бенитес задържа добре топката в наказателното поле и я върна към Себастиан Ларсон, който от границата на наказателното поле с клинично точен удар матира Хауърд - 1:1.

До края на срещата домакините имаха доста повече чисти възможности от своя опонент, но нападателите на Евертън не успяха да отбележат втори гол. От другата страна, халфовете на бирмингамци задържаха повече топката, убиваха темпото и изнервяха своите опоненти, търсейки възможност да ударят на контраатака. В крайна среща двата отбора си разделиха по една точка, която е добре дошла за Бирмингам, който е на осма позиция във временното класиране. Евертън остана малко над зоната на изпадащите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари