Легендите на Левски загубиха с 5:3 в коледен турнир

19:37
Легендите на Левски загубиха с 5:3 в коледен турнир
Футболните легенди Божидар Искренов, Християн Войнов, Красимир Коев, Стефан Павлов, Георги Шейтанов, Гошо Гинчев, Сашо Начев и Воин Войнов взеха участие в демонстративен мач срещу сборен отбор от звездите на Коледния Турнир за Купата на One World.

Божидар Искренов, Християн Войнов, Красимир Коев, Даниел Боримиров бяха сред футболистите, които играха в демонстративен мач срещу сборен отбор от звездите на Коледния Турнир за Купата на международното англоезично списание One World, като списанието успя да се наложи с 5:3. Селекционер на представителния отбор беше Александър Манолов.

Дербито е в рамките на Коледния турнир по Мини-футбол за Купата на списание One World, който беше открит на 18 декември т.г. Почетен председател е легендата на българския футбол Даниел Боримиров. Участници в Турнира са посолства и чуждестранни компании. Идеята на спортния форум е да популяризира футбола в зала сред служителите на търговски компании и посолства. Месечното, англоезично сп. "One World" в продължение на девет години е едно от най-предпочитаните издания за чуждестранната дипломатическа и бизнес общност в страната, както и за всички ползващи английски език. Екипът се състои от български и чуждестранни журналисти. Основни теми в списанието са българска и световна политика, бизнес, международна култура и спорт.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация