Ювентус отново отчая феновете си и пак жестоко се провали (видео)

17:57
Ювентус отново отчая феновете си и пак жестоко се провали (видео)
Ювентус записа поредната си издънка в Серия А през този сезон. "Бианконерите" загубиха като домакини опашкаря Катания с 1:2.

През първото полувреме торинци бяха отчайващи. Домакините започнаха в много бавно темпо на замръзналия терен и изобщо не застрашаваха вратата на гостите. Южняците пък комфортно се бяха дръпнали в своята половина. Хората на Синиша Михайлович нито печелеха борбата за първа топка в центъра, нито пробваха контраатаки, но въпреки това без проблеми се справяха с вялите атаки на Юве.

В 23-а минута без гостите да имат положение, поведоха в резултата. Тиаго от Юве се пробва да скъса фланелката на противников футболист при едно центриране в пеналта на Манингер. Реферът нямаше избор, а Мартинез комфортно намери мрежата - 0:1.

В 30-а минута разочароващият Фелипе Мело бе сменен от Хасан Салихамиджич. До полувремето Юве игра ужасно и не се виждаше как хората на Ферара ще се спасят от загубата.

След почивката представянето и на двата тима продължи да е под всякаква критика. Все пак, Салихамиджич раздвижи играта на Юве и първо той, а после Амаури изпуснаха две стопроцентови положения за гол.

В 66-а минута Диего пусна хубав пас за Салихамиджич, който се озова сам срещу вратаря и с точен удар изравни.

До края на мача за Ювентус на терена се появиха Дел Пиеро и Джовинко, но това не промени цялостното ялово представяне на тима и в крайна сметка Катания си тръгна с трите точки от Торино, а "бианконерите" могат само да сънуват титлата с подобна игра. Гостите стигнаха до победата в 87-а минута, когато при първата си свястна контраатака в срещата Изско надбяга "бързака" Канаваро и необезпокояван от никой пусна топката покрай Алекс Манингер - 1:2 и пореден резил за Юве.

Видео от мача вижте ТУК!


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AnTONYo
31.12.2009 12:29

Alcaida, какво от това като Мело е спечелил златния бидон?Миналата година като че ли не го спечели ваш играч- Куарешма! *wink*

RONALDO_Pavel_6
21.12.2009 02:30

Проблема на отбора е в името ,просто си сменете името ,а иначе добре я давате само така ,няма как да не се посмея малко какви машини сте *erm* *lol*

Juventus_tifoz
21.12.2009 00:48

На Юве им трябва или Любо Пенев, или Христо Стоичков. Да ги псува яко, че даже и бой да им хвърля *joking* Барем се стегнат *thumb_up*

DenteMente
20.12.2009 23:26

Абе Интер си купувал мачовете....е да не купува и вашите *lol* Интер,че са слаби са слаби ама тия са ЖАЛКИ *sick* Много ама много зле е футбола в Италия от 2000 година насам *thumb_down* Няма играчи като Баджо,Батистута...Дел Пиеро на времето и Тоти също когато бяха гениялни!!! Монтела,Роналдо Индзаги...Канаваро, Малдини и тн и тн. това бяха времена когато футбола в Италия беше страхотен с отбори като Парма,Фиорентина,Интер, Милан,Лацио,Юве...Рома а сега е просто смешно!

manunited666
20.12.2009 21:09

Земи тия 110.9 кредита *lol* Иначе Милан и Юве си размениха ролите.Милан бяха зле а сега влязоха във форма а Ювентус сега влязоха в криза.

idol_bg
20.12.2009 19:06

Alcaida.....А като говорим за "Златен бидон",мисля че на целият ти отбор трябва да го връчат пожизнено,за НЕВЕРОЯТНИТЕ ви заслуги към италианския футбол.Много нагло точно интерист да ми говори за срам и позор...... *thumb_up*

SoundTracK
20.12.2009 18:42

Alcaida това беше по смислено от оново "ХАХА,незаслужавате даже плюнката ми".. *wink*

Alcaida
20.12.2009 18:30

Какво по-смислено да напиша ? Че треньора ви е пълен аматьор, който няма доблестта дори да си подаде оставката. Този "човек" с всеки изминал мач ви бута към лайната със скоростта на светлината. Този "човек" си няма никаква представа от тактически схеми, стратегии и начин на игра... за каква ДОБЛЕСТ да говорим тогава от негова страна ? Наскоро имаше една класация за "Най-слаб футболист в Серия А" - сещаш ли се, кой я спечели ? Фелипе Мело обра всички "Златни бидони", а Юве и Милан бяха с най-много представители в "престижната класация ! НЯМА ПО-ГОЛЯМ ПОЗОР В ИТАЛИАНСКИЯ ФУТБОЛ !

RagnaroK
20.12.2009 18:24

Няма кво да се лъжем Чиро по добре да отстъпи поста на някои който може да покаже потенцяла на тоя клуб, трябва си треньор *joking*

SoundTracK
20.12.2009 18:16

Alcaida абе торорист ли си къв си..дай го по спокойно..да напишат 1 тема за Юве и си тука да плямпаш врели-некипели.Ако имаш да пишеш нещо смислено го напшиши,а не да ми пишеш тея глупости.А по темата-Ужасяващ мач,слаби Мело,Канаваро..Моето мнение е Джовинко титуляр,да има някакво движение поне,то никои не се движи по тоя терен дори "перлата" Диего..

Alcaida
20.12.2009 18:06

ХАХАХА, ДАЖЕ И ПЛЮНКАТА МИ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ТЕЯ "КАНДИДАТ-ПИШМАН-ШАМПИОНИ" С ОНЗИ ЧИРОЗ НАЧЕЛО *lol* След мачовете с Байерн, Каляри и Бари - сега Катания беше наред да се погаври с вас *joking* Хахахаха, няма такъв позор просто ! CHIRO FOREVER IN JUVE !

Juventus_tifoz
20.12.2009 17:59

Ашкулсун *thumb_up* Дано вече дойде по-добър треньор. Имат достатъчно време покрай паузата да изберат.