Продават Рабех след празниците

13:02
Продават Рабех след празниците
Скандалният защитник на Левски Юсеф Рабех най-вероятно ще напусне клуба в началото на новата година. Ръководството на "сините" отдавна иска да продаде бившия марокански национал, който в последно време се представя доста под нивото си, съобщава "7 дни спорт". Той бе с основна вина за няколко загуби на Левски през есента.

Освен слабата форма, в последната година Рабех успя на няколко пъти да се замеси в пиянски скандали, като дори бе осъден да плати 4000 лева обезщетение за нанесени телесни повреди на таксиметров шофьор.

"Интерес към Рабех не липсва, но все още няма нищо конкретно. Сега идват празници и хората не се занимават с трансфери. Може би след Нова година ще има по-конкретни запитвания за него, но засега нищо не мога да потвърдя", заяви пред "7 дни спорт" мениджърът на мароканеца Петър Заберски.

Той допълни, че интересът към Рабех е от страна на чуждестранни клубове, но не пожела да уточни за отбори от коя държава става въпрос. Рабех дойде в Левски през сезон 2007/2008. Сините броиха за него 850 000 евро на ФАР (Рабат). Според слуховете от Герена ще поискат за него 1,2 млн. евро, но е малко вероятно да успеят да го спазарят за толкова пари. Вероятно Рабех ще продължи кариерата си във Франция или Белгия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

HeartBraker
20.12.2009 13:27

след празниците че да може да се напие като боклук щот там дет ще иде ще ходи при ананимните алкохолици *joking*