Караджов: Щеше да ни изтече кръвта, а в \"Пирогов\" ни мотаеха

09:15
Караджов: Щеше да ни изтече кръвта, а в \"Пирогов\" ни мотаеха
Иван Караджов разкри подробности около вчерашния инцидент, при който той и съотборникът му в ЦСКА Иван Иванов бяха намушкани с нож пред нощен бар в центъра на София.

"Поискахме касов бон от човека на паркинга. Казахме му, че можем да му дадем и сто лева. Той обаче, ни се изрепчи. "Русия" го бутна и докато го увещаваше да се разберем човешки, онзи извади нож. Първо намушка "Русия" в прасеца, после и мен.", споделя Караджов пред "Канал 3".

"Изтече ни по един литър кръв. Отиваме в "Пирогов" и вместо да ни окажат първа помощ, започнаха да ни карат да попълваме формуляри с данни. Това ли е правилното?", казва още скандалният вратар.

"За първи път в живота си се бия. Не сме носили нож в себе си, това е абсурдно.", споделя Караджов.

"Аз имам 2 рани с по 5 шева, а Русия (Иван Иванов) - 15 шева", допълва стражът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DenteMente
20.12.2009 23:34

Да бе той ги е чакал видел ги е оооо ЦСКА-ри са ще ги наръгам *lol* Аре стига 100% са били на градус и са се направили на "звезди" как не наръгаха някой друг а все тоя Иванчо е в центъра на събитието... 1-то алкохолик после напсува лидерите в отбора...а сега го ръгат и с нож *sick* Е НЕМОЖЕ ЦЕЛИЯ СВЯТ ДА ТИ Е КРИВ!!!

tuk
20.12.2009 22:03

На тия двамата нещо им хлопат дъските.Кой нормален ще искка фиксален бон в 3 часа през ноща.
Нещо са се заяждали май.То така нож не се вади.
Май малко ги биха на Панчарево. *lol* *beer*

cris7ronaldooo
20.12.2009 21:16

Стига ако беше друг от ЦСКА нищо нямаше да стане иначе съм Левскар но за мене Караджов е много много талантлив вратар вярно не казвам че Любо не е прав като ги махна от отобра но пък всеки има право на втори шанс защо толко талантлив вратар стой резерва или дори не е във групата да не говорим че на онова парти ли е кво е било не са били само Иван Иванов и Караджов били са и други но незнайно защо само тези двамата са още извън състава пък за това че са си купонясвали те не играят за ЦСКА наказани са нямат защо да не си купонясват и аз да съм и аз ще го направа (не казвам нито че са прави нито ще са невини просто казвам какво мисла да не ме нападнете ти си от Левски ти си от Цска)

gangan
20.12.2009 16:06

Не можах да разбера какво е станало с охранителя след инцидента- избягал ли е,пострадал ли е *wonder*

DenteMente
20.12.2009 14:34

Тоя пък с това синъо се насра....стегни се малко бе цялата държава ни е такава! И президента да отиде и него ще го бавят! Всичко за вас е футбол...синъо и червено *sick*

DenteMente
20.12.2009 14:32

Вие сте футболисти бе чий го дирите по баровете? А в бара какво сте пили водичка ли? Значи от бара в колите а? Мамицата ви заслужавате си го!

azur
20.12.2009 14:29

Естествено, че ще ги мотаят... Всичко е синьо !

tedo_dm
20.12.2009 14:04

тия келеменца си го намерат някаде много тежко го дават особено тоя русия ли къв е маи не го е бил селянин ми са струва *smile*