Карагър: Искам да съм като Гигс в Юнайтед

23:33
Карагър: Искам да съм като Гигс в Юнайтед
Защитникът на Ливърпул Джейми Карагър, който днес срещу Портсмут изигра своя мач номер 600 с екипа на мърсисайдци, заяви, че иска да остане на "Анфийлд" още няколко години и да повтори това, което продължава да прави Райън Гигс в Манчестър Юнайтед.

31-годишният бранител, който направи дебюта си за "червените" като тийнейджър през 1997 година, заяви за "Сън":

"Аз бих искал да направя това, което стори Райън Гигс. Алекс Фъргюсън решава много умно кога да го използва. Аз мога да изпълнява същата роля за Ливърпул някой ден. При нас защитниците е малко по-различно, тъй като няма голяма ротация, но ние сме на позиция, където не се тича много, така че мисля, че ще мога да се справя. Както и да е, аз бих искал да си мисля, че ще изиграя 25-30 на сезон, когато стана на 34 или 35 години. Аз имам още 18 месеца от моя договор, така че искам да играя редовно следващия сезон. Може да приключа сезона с 620-625 мача. След това се надявам да играя още 40 мача и да стигна до второто място в класацията. Това ще ме направи щастлив. Ливърпул е велик клуб и заради това съм тук вече 15 сезона".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SuNrIsE
20.12.2009 00:52

аз съм фен на поол но карагър просто вече не става не трябва да е титуляр това е едно от основните неща заради които поол губи ..

crissttiano
20.12.2009 00:50

carterMVP болна главо как може да напишеш такава феноменална простотия *sick* егати идоти се ей *lol*

carterMVP
20.12.2009 00:38

Джейми , гледай РЕАЛНО на нещата ... Гигс не е и на половина в Юнайтед както ти си в ЛИВЪРПУЛ !!! НАЙ-ДОБРИЯ ЗАЩИТНИК !!! ЛЕГЕДНА !!! YOU'LL NEVER EVER WALK ALONE !!! *thumb_up*