Хлеб: Съжалявам, че ни се падна Барселона

15:23
Хлеб: Съжалявам, че ни се падна Барселона
Полузащитникът на Щутгарт Александър Хлеб заяви, че съжалява, че именно Барселона е отборът, срещу който той и неговите съотборници ще се изправят в осминафиналите на Шампионската лига.

"Съжалявам, че се паднахме именно срещу Барселона. Те според мен са най-добрият отбор в Шампионската лига. В първия момент, когато разбрах, си помислих, че това е шега – каталунците бяха отборът, срещу който се притеснявах да се паднем най-много. Аз бях играч на Барса и познавам добре качествата на всеки един техен футболист. Все пак във футбола всичко е възможно", каза Хлеб.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

genchooo
19.12.2009 22:47

Барса много ме разнат и изобщо всички такива неща ме дразнат където всички го харесват защото са най богат клуб и са си накупили звезди мн по трудно е да си фен на слаб отбор но и мн по хуаво когато печелат радостта е по голяма *thumb_up* Успех на един от най симпатичните ми отбори дано имат късмет да си вкарат положенията а Барса да ги е хванал некъв карък и може да продължат а Барса да отпаднат на 1/8 финал да им дойде акъла на тия отвореняци които взимат всичко всяка година искам да видя кой ще им е виновен на Барса какво ще измислят тъпите задръстени комплексирани фенчета на Барса!?!?