Дончо Атанасов стана \"Футболист на феновете\" за декември

13:11
Дончо Атанасов стана \"Футболист на феновете\" за декември
Полузащитникът на Берое Дончо Атанасов спечели безапелационно приза "Футболист на феновете" за месец декември. Лявото крило бе с основен принос за класирането на Берое за четвъртфинал за купата и заслужено спечели отличието. Близо 86% от феновете поставиха юношата на "зелените”" на първо място в месечната класация. На второ и трето място се наредиха Теодор Скорчев и Петър Димитров. От днес до края на годината всеки привърженик на тима може да даде гласа си за "Футболист на феновете" за есенния полусезон.

В последния месец на година декември Берое изигра една среща от "А" група и два двубоя в турнира за Купата на България. В тях възпитаниците на Илиан Илиев отстъпиха с 1:3 при гостуването си на Славия, спечелиха с 1:0 в Монтана на 1/16 финалите за купата, а три дни по-късно разбиха класически като гост и Локомотив Мездра на 1/8 финалите. На базата на представянето на футболистите в тези три срещи феновете на Берое определиха лявото крило за играч на месеца.

През този месец Дончо Атанасов вкара три попадения в турнира за Купата на България и спечели класацията "Футболист на феновете" за декември с 329 точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация