Гласят Берба за титуляр срещу Фулъм, куп проблеми за сър Алекс

11:43
Гласят Берба за титуляр срещу Фулъм, куп проблеми за сър Алекс
Очаква се Димитър Бербатов да започне като титуляр за Манчестър Юнайтед при днешното гостуване на Фулъм от 18-я кръг на Висшата лига, твърдят медиите на Острова.

Според "Скай спортс", сър Алекс ще заложи на схема 4-4-2 с Уейн Рууни и Берба в атака.

Шотландският специалист продължава да има куп селекционни проблеми, като основният акцент на тези неприятности е в отбраната на "червените дяволи".

Феновете на тима отново ще станат свидетели на доста странна защитна четворка. Майкъл Карик за пореден път ще играе в центъра на защитата, а в този двубой негов партньор най-вероятно ще е младият Ричи де Лает, тъй като Неманя Видич получи травма в домакинството на Уулвърхямптън и е под огромна въпросителна за мача с "котиджърс".

Дарън Флетчър пък ще оперира на непривичната за него позиция на десен бек.

Добрата новина за шампионите на Англия е завръщането на Райън Гигс, който се възстанови от травма в коляното, а през седмицата подписа нов договор с Юнайтед.

Фулъм има само една загуба в последните си десет мача от всички турнири, а през миналия сезон лондончани треснаха "червените дяволи" с 2:0 на "Крейвън котидж", така че със сигурност ни очаква доста завързан двубой.

Ето и предполагаемия състав на Манчестър Юнайтед:

Кузсчак, Флетчър, Карик, Де Лает, Евра, Андерсон, Скоулс, Валенсия, Гигс, Бербатов, Рууни

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ShefkaTa
19.12.2009 15:49

Интересно ми е наистина да вида състава и резервите, щото както обик. статиите тук и в сайт-а на Манчестър се разминават *wink*

Lam40
19.12.2009 14:24

Според мен сър Алекс ще предпочете да остави Бербо на резервната скамейка(за жалсост *angry* ). Предполагам, че ще пусне Оуен на негово място и евентуално ще го замени с Бербо през второ полувреме. Все пак трябва да има ротация в отбора. *wink*

SnaiperistaA
19.12.2009 13:11

Щом в winner пишат че ще излиза титуляр,значи ще е на скамейката..

rumen_10
19.12.2009 11:59

*титуляр извинявам се за правописната грешка,но стана поради афект *wink*

rumen_10
19.12.2009 11:58

К'во значи "гласят" беее Бербо си е титоляр!!!!!!!!!! *stop*