200 000 евро бавят трансфера на Пеев

12:00
200 000 евро бавят трансфера на Пеев
Пирин Благоевград е поискал 200 хиляди евро от Славия за звездата си Даниел Пеев и това е причината за забавянето на трансфера, съобщиха от ръководството на "белите" за "24 часа".

Авторът на доста виртуозни голове обаче със сигурност ще рита за най-стария столичен клуб през пролетта. "Белите" не са навити да платят такава сума за играч, чийто договор изтича през пролетта. Затова вървят преговори, в които се обсъжда как сумата да бъде намалена.

Единият вариант е да се предвиди по-стабилен процент за Пирин при евентуална следваща продажба на Пеев. Другият - Славия да прати в Благоевград играчи като част от сделката. На благоевградчани са предложени бранителите Стоян Георгиев и Виктор Дениран.

Иначе по-малкият брат на играещия в руския Амкар Георги Пеев се разбра вече за личните си условия с президента на тима от Овча купел Венцеслав Стефанов.

За интереса на "белия" треньор Велислав Вуцов към аса на Пирин стана ясно още в края на октомври. След това и от Левски признаха, че искат бившия си кадър. Сините обаче не пристъпиха към конкретни действия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация