Фиго: Моуриньо знае как да подчини Челси

17:37
Фиго: Моуриньо знае как да подчини Челси
Легендата на Интер Луиш Фиго смята, че неговия тим има всичко необходимо да отстрани Челси в осминафиналите на Шампионската лига.

Португалецът, който бе представител на "нерадзурите" на днешния жребий в Нион, заяви, че италианския шампион ще бъде подготвен за тежкия сблъсък с Челси. Фиго заяви:

"Не вярвам, че става въпрос за някакъв лош късмет, защото в тази фаза на турнира всички отбори са силни и ние в Интер имаме нужните качества да победим. Челси са силен тим, но хубавото нещо е, че Моуриньо ги познава много добре. Интер ще отиде там с по-голям опит. Ние имаме отбор, който доминира в Италия и възнамеряваме да пренесем тази класа и в Шампионската лига".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

inter_mario1
18.12.2009 22:00

"Juventus_tifoz"Пиле златно гледай си старата госпожа.Не мога да разбера що си вреш газа тука.Гледай там лига европа и се радвай. *joking* Juventus имат уникалния шанс да спечелят парвото издание на турнира *lol* и стига си рогал по адес на Интер те не са виновни че вие сте там. Forza Inter

beastt
18.12.2009 18:50

не забравяйте, че сегашният треньор на Челси е бившият наставник на Милан и с тях той спечели 2 пъти Шампионската Лига и има много повече опит в тези турнири, и ще си проличи в мачовете по между си

Juventus_tifoz
18.12.2009 17:55

принтер и тази година ще отпадне. Не виждам как ще се справят срещу Челси. А и Карло Анчелоти не е по-малко добър от Моуриньо.

gregoda
18.12.2009 17:52

Тоя Фиго пак е пиян! Какъв опит има пък интер-да пада на 1/8 финалите ли? Челси от 6-7 години са си редовно на полуфинал! Къв опит кви 5 лева! Сега Челси не е онзи Челси, който Моуриньо остави, така че няма как Жозе да познава чак толкова добре сините от Лондон!

benjakis_
18.12.2009 17:46

Така е, за мен специалния си остава номер едно *thumb_up* нищо, че съм фен на Ливърпул, Бенитес има много да учи от Моуриньо *beer* *smile* *stop* ( и сега 100% някой ще се обади, че Сър Алекс Фъргюсън е най-добрия..), но ВСЕКИ СИ ИМА своя преценка и свой избор