Мечтата на Дейвид Бекъм стана факт

14:23
Мечтата на Дейвид Бекъм стана факт
Английската суперзвезда на световния футбол Дейвид Бекъм осъществи мечтата си да се завърне на "Олд Трафорд" с екипа на друг тим.

Бекъм, който от месец януари ще играе отново под наем в Милан, ще срещне Манчестър Юнайтед с екипа на "росонерите" в осминафиналите на Шампионската лига. Халфът, който спечели лигата с "червените дяволи" през 1999 година преди да премине в Реал Мадрид през 2003 година, си пожела преди няколко дни Милан да се падне точно с английския шампион във фазата на елиминациите.

Бекъм никога не е гостувал с екипа на друг тим на "Олд Трафорд" в официален мач. Жозе Моуриньо пък ще срещне бившия си тим Челси в осминафиналите на турнира.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Madjarov93
20.12.2009 12:52

по добре като играеме с Юнайтед бекъм да не играе а да си играеме с тези с които бихме реал именно титулярите незнам бекъм как играе в момента ще видиме дали е във форма но си исля 4е е по добре да не играе в този ма4 нека играе в Серия А ама в ЩЛ да не с бута щото Зеердоф Пирло и амброзии няма смилъл да ги измества а Пато играе отпред по крилото там бекъм неможе да играе така 4е няма смисъл да играе като титуляр

fabre
18.12.2009 18:49

ми айде късмет и дано да вкара гол *thumb_up*