Илиан Илиев: Тръгвам си от Берое заради шефовете

17:52
Илиан Илиев: Тръгвам си от Берое заради шефовете
Старши треньорът на хита в А група Берое Илиан Илиев обяви, че напуска в знак на несъгласие с председателя на Съвета на директорите на клуба Дамян Георгиев, който без негово знание започна да освобождава част от футболистите на тима.

"След това действие аз не мога да продължа работата си в Берое заедно с тази тричленка за Съвет на директорите и Петко Петков като спортно-технически директор", каза Илиев за "Beroe Online".

Капката на търпението преляла, след като ръководството взе решение да освободи титулярния страж Боян Пейков, който записа 15 мача без смяна през есенния дял на шампионата.

"Когато попитах защо го правят без мен и преди да консултират действията си с мен те ми отговориха, че те са ръководство и те могат да преценят каква е ситуацията и кой може да остане", допълни варненският специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

haabibgh
18.12.2009 22:53

Не пешете като не сте на ясно!!!!Ако поне малко се интересувахте от това, какво се случва в Берое щяхте да сте наясно, че проблемите в клуба(финансови и организационни) идват точно от Д. Георгиев. Не ви ли стана ясно, че акциите на клуба са в неговите ръце и целта му е да вземе "някой лев" при евентуална продажба. Единствения вариант Берое да го има в този му вид е да стане общински клуб като Сливен, Своге и Монтана, а това зависи само от Д. Георгиев. Под общински имам предвид да бъде регистриран като дружество с идеална цел, а не като АД.

DenteMente
17.12.2009 19:04

Съгласен съм...кажи си го направо! Искам да съм в Левски и това е какво ми се прави на луд

paco_kl
17.12.2009 18:55

айде сега,предложиха ти от левски,и изведнъж взеха да решават вместо теб...кажи си направо,че това е ново предизвикателство и повече пари,другото са подробности