Още един конкурент на Домо, Херта взе под наем Теофанис Гекас

15:12
Още един конкурент на Домо, Херта взе под наем Теофанис Гекас
Българският нападател на Херта Валери Домовчийски ще получава все по-малко шансове за игра през втория полусезон, след като клубът от столицата привлече под наем бившия голмайстор на Бундеслигата Теофанис Гекас.

Гекас, който бе голмайстор на германския шампионат през сезона 2006/2007 година с екипа на Бохум, премина след това в Байер Леверкузен, но прекара по-голямата част от този сезон на пейката на "аспирините". Той ще се присъедини към борещия се за своето оцеляване тим на Херта през месец януари. Мениджърът на Херта Михаел Преец заяви за сайта на тима:

"Ние се радваме, че Фанис ще играе за нас. Това е така очакваното от всички ново попълнение на нашия тим."

29-годишният Гекас, който бе и голмайстор на Гърция по време на световните квалификации на южната ни съседка, ще играе за Херта под наем за до края на сезона. Берлинчани ще имат опция за неговото закупуване след това и ще могат да подпишат с него за две години. Берлинчани са спечели само една победа този сезон и са на последното място в лигата с 6 точки от 16 мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DenteMente
17.12.2009 16:36

Домовчийски е страхотен мисля,че ако дори фен на ЦСКА е гледал негови мачове ще го признае *wink* Много жалко дано да го вземат някъде...а как може Херта да е напред в лигата и толко зле в шампионата? Да ти обясня ли? Един отбор с малка скамейка при 5-6-7 контузени основни играчи е чао чао *lol* Другото което е в Германия в момента е много тегаво има 7-8-9 доста добри отбора...такаче Херта като има кофти късмет в 2-3 мача със слабаците и после играе 2-3 мача с грандовете се сещаш какво става! Докато в Лига Европа са 6 мача... биеш 2 с игра и 1 на късмет и си ти

stasi17
17.12.2009 16:29

Много ми е странно как Херта се класираха напред в Лига Европа па в Германия един мач не могат да бият *angry*

CEC0_vg
17.12.2009 15:33

Този Гекас през сезон 2007-2008(ако не се бъркам) вкара повече от 25 гола за Бохум и от 16 място ги изкачи на 9.