Дел Боске: Спокойно можете да ни наричате фаворити в ЮАР

14:54
Дел Боске: Спокойно можете да ни наричате фаворити в ЮАР
Селекционерът на Испания Висенте Дел Боске заяви, че неговия тим спокойно може да бъде наречен фаворит за спечелването на титлата на Световното първенство догодина.

Испания е на първо място в месечната ранглиста на ФИФА. Освен това тима завършва по перфектен начин годината, печелейки 100% от срещите си в квалификациите за класиране на финалите в ЮАР. Испанците се намират в сравнително лесна група за първата фаза на финалите на Световния форум. Те ще срещнат Хондфурас, Швейцария и Чили.

"Приемам настоящата ситуация с оптимизъм. Смятам, че ако мотивацията на футболистите е сериозна, спокойно можем да бъдем наречени фаворити за спечелването на трофея. Фактът, че сме печелили този трофей в миналото не може да ни даде пълната увереност, че ще го спечелим и за в бъдеще. Трябва да сме внимателни, амбицирани и да знаем, че ни предстоят много трудности. Знаем, че има няколко страхотни отбора, с които няма да бъде никак лесно да се справим. Приемаме, че ще е от значение и общата атмосфера на еуфория. Всичко в ЮАР трябва да върви почти перфектно. В срещите на директна елиминация трябва да се внимава, може да се получат и някои жестоки удари. Няма да е никак лесно да се спечели Световното първенство - това трябва да се помни и сега, и когато вече сме в ЮАР", каза Дел Боске.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CEC0_vg
17.12.2009 15:34

*lol* Да не стане пак хоп на 1/4 Германия или Бразилия да ви ебат. *lol*