Боримиров - почетен председател на традиционен коледен турнир по мини-футбол

14:43
Боримиров - почетен председател на традиционен коледен турнир по мини-футбол
На 18 декември 2009 г., петък, от 19:00 часа, в зала "Христо Ботев"- Студентски град ще започне Коледния Турнир по Мини-футбол в зала, за Купата на списание "One World".

Турнирът ще продължи да се играе на 19 от 17.30ч.- 21.30 ч. На 20 декември мачовете ще започнат от 10.00 ч.- 14.00 ч. Преди награждаванията ще бъде изигран Демонстративен мач от сборен отбор от ветерани на ПФК Левски Божидар Искренов, Християн Войнов, Красимир Коев, Стефан Павлов, Георги Шейтанов, Гошо Гинчев, Сашо Начев и Воин Войнов срещу сборен отбор от звездите на Коледния Турнир за Купата на международното англоезично списание "One World".

Участници в Турнира са посолства и чуждестранни компании. Идеята на спортния форум е да популяризира футбола в зала сред служителите на търговски компании и посолства. Месечното, англоезично сп. "One World" в продължение на девет години е едно от най-предпочитаните издания за чуждестранната дипломатическа и бизнес общност в страната, както и за всички ползващи английски език. Екипът се състои от български и чуждестранни журналисти. Основни теми в списанието са българска и световна политика, бизнес, международна култура и спорт.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация