Рибери: Готов съм да играя срещу Херта

14:06
Рибери: Готов съм да играя срещу Херта
Френският плеймейкър на Байерн Мюнхен Франк Рибери заяви, че е готов да се появи в игра в съботния мач срещу Херта в последна среща от есенния полусезон в Бундеслигата.

Рибери пропусна вчерашната тренировка на баварците, тъй като бе ударен по палеца на единия крак, но крилото се очаква да играе около 20 минути срещу Валери Домовчийски и компания. Рибери заяви "Билд":

"Мотивиран съм на 100% и искам да се върна в отбора. Поднових интензивните тренировки едва през миналата седмица, но се надявам да играя около 20 минути срещу Берлин. Най-хубавото е, че не усещам каквито и да е болки."

26-годишният французин освен това отрече да е подписвал предварително споразумение с Реал Мадрид, след като Ули Хьонес заяви вчера, че Байерн ще го продаде, ако той не преподпише през следващото лято. Полузащитникът, който има договор със своя тим до 2011 година, допълни:

"Не, нямам предварителен договор с Реал Мадрид! Всичко обаче е възможно във футбола. Аз обаче ще знам в края на сезона дали ще остана в Байерн или ще си тръгна."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kiko0816
17.12.2009 16:40

цял сезон го чакам това завръщане Дано да му тръгне през следващата година и да играе футбола който може да играе
*thumb_up*