Тони Здравков: Дано този път да вкараме положенията си

13:33
Тони Здравков: Дано този път да вкараме положенията си
Изпълняващият длъжността старши-треньор на Левски Антони Здравков заяви преди мача с Лацио, че се надява тази вечер "сините" да имат повече късмет и да си вкара положенията в последния си мач от груповата фаза на Лига Европа.

"Тези футболисти, които са тук, са здрави и са готови за мача с Лацио. Няма да има драстични промени в състава от този, който игра във Варна срещу Черно море. Няма какво да се коментира случилото се на летището. Такива неща се случват на летищата по цял свят. Убеден съм, че всеки футболист независимо от възрастта му, ако играе добре винаги може да бъде забелязан. Един мач може да бъде повод животът на даден футболист да бъде обърнат в много положителна посока. Момчетата трябва да знаят, че не всеки ден играят срещу отбори като Лацио. До момента в изиграните мачове от Лига Европа сме пропуснали над 30 гола и не вкарахме нито един. Дано в четвъртък вечер имаме късмет и вкараме повечко голове", каза Здравков.

Защитникът Йордан Милиев също присъства на пресконференцията.

"Уважаваме отбора на Лацио, искаме да покажем добра игра и да спечелим каквото можем от този мач. Желаем да зарадваме нашите привърженици, защото този сезон сме им длъжници. В този мач можем да направим така, че да завършим сезона по-благоприятно", каза Милиев.

"Ако покажем една добра игра и ако късметът е на наша страна, можем да вкараме и да спечелим. Досега направихме добри игри, но нямаме нито една спечелена точка. Надявам се да променим нещата", каза още Милиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация