Дженоа загрява в музея

09:58
Дженоа загрява в музея
Световната купа пристигна в Генуа ден преди домакинския мач на Дженоа с Валенсия от Лига Европа. Тя е в града за изложба, посветена на световния шампион от Германия 2006 - Италия. Изложбата е подредена в историческия музей на града. Още първия ден всички играчи на Грифоните отидоха да се снимат с купата.

Дженоа - Валенсия е един от най-интересните мачове от последния кръг от групите на Лига Европа, а световната купа привлече още по-голям интерес към града. Мачът е на живот и смърт. В група 2 води Валенсия с 9 т., пред Лил и Дженоа с по 7 и Славия П с 3. Валенсия се класира и при равен, а на домакините им трябва задължителна победа. Лил е домакин на Славия в другия мач, като освен това французите имат предимство в директните срещи с Дженоа. "Всичко е в нашите крака. Ако бием, се класираме", пише в. "Екип".

Треньорът на Дженоа Джампиеро Гасперини има проблеми със състава. Под въпрос е халфът Милането, който играе много добре в последните няколко мача. Друг от халфовете - Модесто, има мускулно разтежение и също не се знае дали ще е готов.
Днес защитникът на Дженоа Емилиано Морети ще се изправи срещу бившия си отбор. "Не съм говорил с моите приятели във Валенсия, но след мача ще се поздравим", каза Морети. "Не знам кой ще бие, надявам се феновете да се забавляват."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация