Арсенал загуби две точки в борбата за титлата

23:43
Арсенал загуби две точки в борбата за титлата
Отборът на Арсенал загуби две точки в борбата за титлата след като не успя да победи при гостуването си на Бърнли и завърши 1:1 в среща от 17-и кръг в английската Висша лига.

Гостите от Лондон поведоха в резултата в още в 8-а минута след като капитана на тима Франсеск Фабрегас много настоятелно открадне една топка от Андре Бикей на границата на наказателното поле и след лек карамбол откри резултата с удар по земята. Малко след това Сеск явно бе получил контузия и мениджърът Арсен Венгер предпочете да го замени с Аарън Рамзи. В 28-а минута обаче, Томас Вермаелен извърши нарушение в наказателното поле срещу нахлуващия Андре Бикей и главния рефер отсъди дузпа. Ветеранът в състава на домакините Греъм Александър бе точен от бялата точка изравнявайки резултата. През втората част и двата тима имаха шанс за победа, но отлични намеси на двамата вратари запазиха резултата до края на срещата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

blago_pz
17.12.2009 12:45

Къде бе льольооо *erm* Венгер бил смешник и "киснел" в Арсенал, така ли? А оня ден като шамароса Ливърпул беше "случайност" и "чист късмет", нали? Когато Арсенал направиха 49 мача без загуба и Венгер беше треньор, това "жалко отборче" наказваше наляво и надясно и всички трепереха като чуеха за Анри.Мисли преди да приказваш *thumb_down*

arsen
17.12.2009 07:01

Щом не си фен на Ман.ю или Челси значи си фен на тим който пък няма купа сигурно не 5 а 50 години.така че си мълчи и си гледай твоето си отборче

FlyingHigh
17.12.2009 02:54

DenteMente при такива изказвания, колктоо и да разбираш и от футбол, и от спорт като цяло мога само да ти се изплюя отгоре. Кефи се на Ман. Юн., и на псевдозвездата Бербатов ( справка ПЕС - беНбатов ) и не говори за Венгер, защото е 1 от най - великите треньори в историята!

sdm
17.12.2009 01:05

Ми велик е.Доказал го е.Без съдиийска помощ както "великия" Манчестър и без милионите на некъв руснак.

DenteMente
17.12.2009 00:35

Арсенал...великия Венгер *lol* тоя 5 години няма титла и още 5 няма да има ама е голяма работа *sick*