Торес: Бенитес няма да напусне Ливърпул

14:54
Торес: Бенитес няма да напусне Ливърпул
Испанският нападател Фернандо Торес е убеден, че Рафаел Бенитес ще остане мениджър на Ливърпул в дългосрочен план.

Имаше предположения, че наставникът ще напусне "Анфийлд", но според Торес това е малко вероятно, дори и при слаби резултати.

"Изглежда, че нашият сезон ще е такъв, но може да се окаже и по-различен от това, което очакваме. Не мисля, че Рафа ще напусне, особено след като сме по средата на сезона. Той все още има четири години докато изтече договорът му и не мисля, че ще се "измъкне през задната врата". Той има време, пространство и абсолютен контрол върху всяка една сфера на клуба. Рафа няма да се радва на такъв бенефис на друго място", коментира Торес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

FerTorres9
19.12.2009 23:24

съгласен съм с benjakis това същество Лукаш няма място в титулярния състав..Акуилани играе на същата позиция..контузията му вече я няма.. Рафа прави така че да си мислим че го е купил за украса..

sasho75
16.12.2009 19:07

manqka_78-ние вече батка така казваме 20 години подред,все се надяваме на следващия сезон,обаче на мен ми се струва този път,че г-н Бенитез се изчерпа за нашия отбор,направи много хубави неща,спечели няколко купи,но май е врема за промяна,дано не съм прав.

manqka_78
16.12.2009 17:43

не се ядосваите толкова този сезон 6те е така ,но другия сме 6ампиони.само левски и ливьрпул-...-наи добрите. *party* *thumb_up* *beer*

benjakis_
16.12.2009 15:07

Торес велик .. най-добрия, но Бенитес взе да ме дразни вече *sick* ще ми пуска Лукаш титуляр, той бразилеца не знае къде се намира на терена.. смешник...