Наказаха Леман за три мача, ще играе чак в края на януари

13:57
Наказаха Леман за три мача, ще играе чак в края на януари
Вратарят на Щутгарт Йенс Леман бе наказан за три мача от Дисциплинарната комисия на Германската футболна федерация, заради червения картон, който бившият германски национал получи през уикенда.

Последният кръг от есенния полусезон в Германия е този уикенд и това означава, че Леман няма да може да пази на вратата на своя тим до края на месец януари, което е голям удар по "мерцедесите", които заемат 15-о място в Германия с актив от 13 точки. 40-годишният страж видя червения цвят в 87-а минута на мача с Майнц 05 в неделя, когато стъпи на крака на нападателя на домакините Аристиде Бансе. Майнц 05 изравниха от последвалата дузпа за крайното 1:1.

След края на срещата, Леман се спречка за пореден път с фен на Щутгарт и това бе показано по телевизията. ДК на ГФФ реши да накаже вратаря толкова сурово, тъй като според тях той е стъпил "нарочно" на крака на Мансе. Преди неделната среща Леман бе глобен от своя клуб с 40 000 евро, след като преди това беше заявил, че ръководството на клуба се вслушва в съветите на "фенове-пубери" и затова е уволнило предишния наставник на тима Маркус Бабел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gerospecial
16.12.2009 14:43

Този ще го изритат от отбора като мръсно коте