Капело скочи на Фърги заради Оуен

11:44
Капело скочи на Фърги заради Оуен
Наставникът на английския национален отбор Фабио Капело обвини Сър Алекс Фъргюсън за головата суша на Майкъл Оуен в мачовете с "трите лъва".

"Оуен е играч, когото следя. Гледах последния му мач по телевизията и там той отбеляза три гола в Шампионската лига, но следващия мач не игра. Запитах се, защо? Защо Уейн Рууни играе непрекъснато, а Оуен не? Той е важен играч за националния отбор", коментира Капело.

30-годишният Оуен отбеляза хеттрик миналата седмица в срещата срещу Волфсбург, но независимо от това остана на пейката в следващия мач срещу Астън Вила, както и във вчерашното домакинство на Уулвърхямптън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

guess_who
16.12.2009 19:49

Така е щом головете не са важни защо е тогава асистенцията за гол. Капело е мнооогоооо прав така че... А Оуен е фантастичен футболист който неможете да сравнявате със Бербатов. Тоя Мързел Бербатов не струва голям мързел е нз кой е промил мозъка на Сър Алекс амаа както и да е скоро ще се усети. *thumb_up*

ShefkaTa
16.12.2009 19:30

Капело е изключително прав, Оуен може да направи много за Ман стига да има възможност *thumb_up* А тва че не са важни головете, айде няма нужда

mement0o
16.12.2009 13:42

Не играе защото не са важни само головете, трябва някои да дава асистенции да прави играта.

manunited666
16.12.2009 13:13

Защото Фърги е този дето определя кои и кога да играе.

facee
16.12.2009 13:00

"Оуен е футболист, когото следя. Видях по телевизията, че той вкара три гола в мача срещу Волфсбург. Интересното е, че в следващия мач той не игра. Защо?", заяви Капело пред медиите на Острова.

"Питам се просто защо? Защо Оуен и Рууни не играят заедно? Майкъл е много важен играч за Англия!", допълни специалистът.