Венгер разкри, че може и да купува през януари

11:25
Венгер разкри, че може и да купува през януари
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер не изключва възможността за покупки нови футболисти през януарския трансферен прозорец. Французинът спомена, че може и да има трансферна активност на "Емирейтс" през зимата, но все пак нещата трябва да се обмислят реалистично.

"Робин Ван Перси е контузен за много, мнoго дълго време и ние обмисляме евентуална покупка през януари. Все пак не ми се иска да обещавам неща, в които не съм напълно сигурен за момента. Като цяло искам да видя колко играчи ще имам на разположение, след като част от тях се възстановят от контузиите", коментира Венгер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Sten4
16.12.2009 17:05

LiverpoolLegend ят не ят ,тия дето ги е избоил рокер-а са си напълно възможни попълнения,можеби освен Дзеко...ЗНачи сештам се аз за Л.Подолски ,той е голяма работа ,но се покрива с възможностите на сегашните ни нападатели.Съшо имаше един ДембаБа ,пак в бундес лигата цъкаше,но лично аз него предпочитам,ако ще вземаме цветнокож ,единствения който икам е М.Балотели защото келеша е много здрав и като поудартее ще мяза на Дроба ,ще е суерско да имаме нещо такова.А и Г.Игуаин имаше слухове в началото на сезона ама той и Балотели вече са картотекирани за ШЛ така ,че и двамата отпадат за зимата... а напоследак чух за някаф Зак Ansah,келеша на 16-17, пък е почити 1,90 висок и казват ,че бил последно поколени "супер стар" *smile* от школата ,но това за сега неме топли,но след 3-4 години с Афобе ще мажат всичко наред...и те така...

rokera_henry
16.12.2009 14:03

Ще не ще, ще трябва да вземе, защото от това зависи сезона на Арсенал според мен.. Казаха, че Рафаел ван дер Ваарт било почти сигурно, че ще дойде на Емирейтс, а иначе от нападател имаме голяма нужда и от защитник. За мен варианти са Дзеко,Шамак,Мексес и Мика Ричардс(който може да играе на 2 поста и е англичанин, нещо което на нас ни липсва*smile* )

brisi
16.12.2009 12:38

Ейййййй да не повярваш,че Венгер го е казал това,ама.......и да гледа и да не гледа,колко ще се възстановят на целия свят му е ясно,че ни трябва таран и защитник.Друг е въпроса мосюто на кой ще се спре.Не че има много голям избор,но все пак.......

sdm
16.12.2009 12:22

Дано да вземем някой,но не някой 18 талант,а доказан нападател.